Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tip 1 diyabet hastasıyım. Engelli raporu alabilir miyim?

Serdal05

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Selamun aleykum bende tip1 diyabet hastasiyim 2014 ten beri insulin kullanıyorum günde 4 kez engelli raporu almak için başvuru yaptım tahlil sonuçlarını bekliyorum oran ne kadar olması gerekiyor 4012 gün sayım var ve vergi indiriminede gidecem cevaplariniz için şimdiden teşekkürler

Geçmiş olsun...diğer başka hastalıklarınızda varsa ekletirseniz...böyle daha kolay olur %40 geçmek için....

sadece tip1 diabet ile herhangi bir komplikasyon yok ise %30 dan fazla oran alma imkanın yok geçirdiğin ameliyat,tansiyon,bel,boyun,fıtıgı ve tanısı gibi kayda değer bir ek rahatsızlığın yoksa isin biraz zor.

Diabete bağlı olarak muayene esnasında göz ve nörolojı doktoruna mutlaka goz arka plan kanaması kontrolü ve ayaklarda olabilecek nöropati için emg mutlaka yaptır.

Bende diabet hastasıyım ve emekliyim tip1 e ek olarak bel fıtığı ameliyatımı eklettirip 2017-11.ayıda emekli oldum.Bu işlemlere baslarken dikkat etmen gereken en önemli sey geçmişe dönük tedavi gördüğün rahatsızlıkların varsa hangi hasteneden işlem yapıldıysa rapor,tanı,mr,röntgen vs mutlaka hepsinin evraklarını hastanelerin Bashekimliginden aslının aynıdır yaptırıp eline al.Diabet içinde elinde mutlaka bir tane c-peptid kan tahlili bulunsun.

Göz ve nöroloji yazıldı tahlil istedi perşembe günü çıkacak sonuçlar hayırlısı allahtan nasip

Selamun aleykum arkadaşlar ben heyete girdim ama sadece endokrinden yüzde otuz geldi göz nöroloji den oran çıkmadı engelli raporu için yüzde kırk gerekiyor itiraz etmeden iptal ettirsem ücret odermiyim yada kendinden ne zaman iptale düşer teşekkürler

Tip1 diyabet hastasiyim Engellli raporu almak için heyete girdim ama yüzde otuz geldi endokrinden göz ve nöroloji den oran çıkmadı itiraz etmeden kendi iptal olurum ben iptal ettirsem ücret odermiyim teşekkürler

Serdal05 mrb 6 ay sonra farklı bir hastaneye
Tekrar başvuruda buluna bilirsiniz.

Aynı hastahanede olmuyormu acaba psikiyatrist e yönlendirildim aynı hastanede oda bir sıkıntı olurmu

Üst Alt