Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tip 1 diyabet, hipertansiyon ve gözden aldığım oranı Ankara düşürür mü?

tkaya1907

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar ilk olarak merhaba. 3 hafta önce bir hastaneye vergi muafiyeti ile ilgili başvurdum. 6 yıldır şeker 4 yıldır hipertansiyon ve sol gözümde göz tembelliği var. Gözden %11 Diyabetten %30 ve hipertansiyondan %7 verdiler. Salı günü heyete gireceğim. İlk olarak heyette ne gibi seyler oluyor? Doktor %40 heyetten alırsın dedi ama... Bide sizce hastane yani heyet sizce % kaç verir ve Ankara bir düşürme yaparmı yaparsa aç düşürür sizce?Şimdiden teşekkür ediyorum.

Toplamı % 42 yapar. Ankara düşürürse itiraz edersiniz..

Raporunuz Ankara'ya gönderildikten sonra 2-3 ay içerisinde sonuçlanır, takip edebileceğiniz numaralar Ankara Maliye sakatlık indirimi takip: 0312 415 32 04-05-06 & 0312 415 27 05

%44 Rapor aldım Ankara bu oranı düşür mü ?

Arkadaşlar merhaba

Büyük mükellefler vergi dairesi sevki ile gitmiş olduğum marmara üniv.pendik eğitim araştırma hastanesi vergi muafiyetine tip 1 diyabet tansiyon ve göz için başvurdum. yapılan tetkikler sonucunda dün heyete girdim ve doktorların sözle söylemi (şifayen) ile %44 verildiği söylendi. Vergi dairesi sevki ile gittiğim için rapor sonucunu vergi dairesine yollayacaklarını söylediler.

Sizce ankara bu oranda bir düşürme falan yaparmı ?

Şimdiden teşekkürler.

Bunu kimse bilemez. Düşürülebilirde, olduğu gibi onaylanabilirde. Bekleyip görmekten başka yol yok malesef..

Arkadaşım heyete girmeden sana oranı kim veriyor tansiyon en az %10 nasıl %7 verildi imkansız

Heyete girmedim demedimki heyettekiler %44 olduğunu söyledi. Ama vergi dairesi sevki ile gittiğim için raporu vergi dairesine yollayacaklar. Valla doktor tansiyon hastası olduğumu biliyor tip 1 diyabet haricinde. Hatta kendisi tansiyonumu ölçtü. 14-8 çıktı tansiyon. İlaç kullandığımıda biliyor. Ona rağmen heyetteki hocalar dahiliyeden %37 gözden %11 almış. %44 yapar dediler heyettekiler. Evrakları önümde onayladılar hatta.

Üst Alt