Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tip 1 diyabet ve hiper tansiyona yüzde kaç rapor alırım?

diabetus

Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Merhabalar hba1c degerleri 10.5 değerlerinde ve ketosiodiz gösteren tip 1 diyabet ve hiper tansiyona yüzde kaç rapor alırım bilgisi olan varmı acaba ve vergi indirimi sürekli çıkarmı..teşekkürler

c-Açlık kan şekeri sürekli olarak 200 mg’ın altında tutulamayan, komplikasyon yapmış
ketoz gösteren Tip I diabetes mellitus % 40

Antihipertansif tedavi kullanan ve komplikasyonu olamayan kişiler % 10

Baltazard formülüne göre % 46 yapar

peki vergi indirimine gittiği zaman bu değerlerin üzerinden yine rapor oranı düşürlebilrimi?

İlaçlarınız raporluysa,tahlillerinizde herhangi bi sorun olmazsa düşürmezler..

ilaçlarım raporlu tahlillerimde pek içi acıcı değil daha öncekilerde böyle..çok teşekkür ederim

ben 5-6 ay önce aldım bende tip 1 diyabetim. hba1c değeri 7.2 idi ve katoasidoz göstermiyordu. diyabetten %30 aldım. belki size daha yüksek verirler ama diyabette çok yüksek vermemek için direniyorlar. ayrıca hipertansiyon evre 1 den %10 aldım. ve ortapediden %8 aldım. %42 olarak onaylandı. bu şekilde vergi indirimine gönderdim ordanda %42 onayla geri döndü bilginize...

Arkadaşın beyanı ketosiodiz gösteren şeklinde olduğu için %40 olur
Eğer dediğiniz gibiyse %30 alır
Hipertansiyon % 10 olur
Toplamda % 37 de kalır

aynen...birde hangi şehirdesiniz bilmiyorum ama bence küçük şehirler daha avantajlı

istanbulda yaşıyorum psikolji raporumda var fakat kontrol şerhi koyuyorlar onuda dahil ettim zaman malesef ufak bir norolojik sorunum var ayakla ilgili bu sefer onuda dahil edicem olmadı....

Üst Alt