Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tip 1 diyabet ve üst solunum yolu hastasıyım. %20 oranında rapor aldım?

repatif

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar ben tip bir diabet şeker hastasıyım gunde 4 defa iğne kullanıyorum birde askerdeyken üst solunum yolu enfeksiyonu teşhisi koydular o belgeyide burdaki heyete verdim bana %20 rapor verdiler az değilmi hem şeker hastasıyım hem enfeksiyon bu % 20 rapor ne işe yarar nerelerde kullana bilirim itiraz etme hakkım varmı yardım ederseniz sevinirim selamlar !

Enfeksiyon için oran vermezler ama tip1 için verilen oranlar şu şekilde:

A- Diyet ve oral antidiabetiklerle kontrol altına alınan, komplikasyon yapmamış Tip II Diabetes mellitus:% 20
B- Komplikasyon yapmamış olan, açlık kan şekeri 200 mg’ın altında tutulabilen,ketoz ve hipoglisemi göstermeyen Tip I diabetes mellitus:% 30
C- Açlık kan şekeri sürekli olarak 200 mg’ın altında tutulamayan, komplikasyon yapmış ketoz gösteren Tip I diabetes mellitus:% 40

C'ye uyduğunuzu düşünüyorsanız İl Sağlık Müdürlüğüne itiraz edebilirsiniz...
% 40 almadıkça bir işinize yaramaz, alırsanız:
http://www.engelliler.biz/forum/dig...haklar-ve-haklariyla-ilgili-site-rehberi.html

bilgileriniz için çok teşekkürler ben heyete gireceğim zaman 9 10 tane toktora muayene oldum açlık kan şekerim 550 çıktı hatta dahiliye doktoru şaşırdı 550 yi görünce ama yinede %20 verdiler normalde 4 defa iğne kullanan tip 1 hastalarına daha fazla vermeleri lazım benim kan şekerim 550 çıktı en az %40 % 50 vermeleri lazımdı bunun için il sağlık müdürlüğüne başvurucam.. birdahamı heyete giricem kantahlili yaptırıcam peki şekerimin belli olması için ?

Üst Alt