Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tip 1 diyabet, Vertigo, Anksiyete ve göğüs hastalığı ile rapor oranım ne olur?

Fvz1002

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Iyi günler tip1 diyabet hastasiyim ve 7 yıldır vitiligo var ayrıca 2015 yılında anksiyete rahatsızlığım vat bu hafta gögüs hastaliklarina gittim astım reflü ve pulmoner emboli teşhisi koymus 40 oranını gecermiyim acaba ve internetten arastirdim vitiligo icin %5 verior el ve yuz icin 5 puan eklenir yaziyor el ve yüz icin ayri ayrimi eklenir açıkca yazmamislar sanki yardımcı olurdanız cok sevinirm nasil bi yol izlemeliyim rapor almak için

Vitiligo icin rapor oranı veriliyor mu?

İyı aksamlar ben engelli raporu almayı düsunüyorm ekpss icin vitiligo icin %5 oran verildiğini yüz ve el için 5 puan eklendigini okudum acaba el ve yüz için ayri ayrimi ekleniyor yardimci olursaniz cok sevinirm

Pigment bozukluğu ile (Vitiligo, depigmentasyon ve melanoderma yapan hastalıklar) seyreden
hastalıklar

1-Vücut yüzeyinin %20-%50’sini kaplayan 5
2-Vücut yüzeyinin %50-%100’ini kaplayan 10
3-Albinizm 20

(a) Yüz ve ele lokalize lezyonlar için ayrıca %5 eklenir.
(b) Tanımlanmış başka bir hastalık varsa puan almaz.

toplamda %5 ekleniyor sadece elde yada el ve yüzde olması farketmiyor ayrıca bu doktorun kullanacağı yöntemde önemli %10 olarak direk puanlayabilirde balthazard formülü kullanıp %5 + %5 olarak hesaplayabilirde

Tip 1 diyabet anksiyete ve vitiligo rapor oranı nedir?

İyi günler gecen hafta saglık raporu için başvuruda bulundum dahiliye sekerden %30 verdi vitiligodan %5 aldım ama elimde yüzümdede var +5 eklemedi. Neden eklemediğini sordugumda vucudun %20 kapladıgı için ona eklenir dedi%20+%5 yazdı puan olarak eklenmez dedi bu dogrumu acaba. Anksiyete 2015 yılından beri var e nabızda görünüyor ilaçlarım falan. direk oran verme ihtimail varmıdır. Yardımcı olursanız sevinirim psikiyatriye haftaya gitcem çünkü

Üst Alt