Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
10 yıldır Tip 1 DM' yim 2 sene önce heyete gırmeme rağmen %30 verıldi. Şuan Diyabetimden dolayı nöropati ( sinir sıkışması) hastalığımda çıktı tekrar heyete gırsem % kaç alırım bilen var mı? Acaba
komplikasyon var ise %40 veriyorlar şekere ama her doktor bu diyabetik nöropatiyi komplikasyon olarak değerlendirmiyor ne hikmetse.. bende diy. nör. vardı %10 yazıyorlarda aynı anda şekerede %30 veriyorlardı. Ne zamanki parmaklar ampute edildi o zaman %40 oldu.
Ben Ankara'da yaşıyorum 11 yıldır tip 1 diyabetim bu hafta Engelli raporu için İzmir il sağlık müdürlüğüne gidip itiraz dilekçesi vermeyi düşünüyorum. Bu benim 2. Hakkım olacak İzmir de hakem hastanelerden birini seçmeyi düşünüyorum. Önceki kurul %30 vermişti. İzmir de kurula girdiğim taktirde %40 alma şansım olur mu?
Boş yere İzmir'e kadar gitmek istemiyorum. Bilen arkadaşlar yardımcı olabilirse çok sevinirim.
İlk raporumu Ankaradan aldım.%30 kaldık. 2. İse izmirden almaya çalışıyım %40 alan arkadaşlarım var. KPSS olmuyor yani ekpss şansım belkı olur alabilirsem. Hakem hastane seçicem zaten itirazdan dolayı nasıl başka hastaneye gidebilirim ki.
Birden fazla rahatsızlığım var.Rapor oranı ne olur?
Merhabalar tekrardan yardımınıza ihtiyacım var.
- Tip 1 DM
- Polinöropati
- Hipertansiyon
- Anksiyete bozukluğu, bu hastalıklardan dolayı bir daha sağlık kurulunda muayene olacağım. Bu hastalıklardan alabileceğim % oran kaçtır acaba bilgisi olan var mı ?