Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tip 1 şeker hastasıyım ama doktor oran vermedi!?

aytacblt

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar bugun size yaşadıgım bir olayı anlatayım siz yorum yapın
Menemen Eğitim araştırma hastanesine gittim sağlık raporu için işlemlerimi başlamıştım dahiliye polikin niye kan tahlili istedi tip bir diyabet hastasıayım kan tahlillerimi verdim sonuçlarım çıktı doktor ne dese buyurursunuz kan sonuçlarım sınırları içerisinde olduğu için sen diyabet hastası değilsin diyip oranımı sıfır yazıyordu İtiraz ettim beni tepecik eğitim araştırmaya sevk etti şeker hastalığımız ilaçta düzelmeyecekse biz neden raporlu tip bir hastasıyız ya da bu ilacı neden kullanıyoruz amacımız ne herkese geçmiş olsun

aytacblt mrb
geçmiş olsun
Menemendeki hastane araştırma değil devlet hastanesi
Ordaki doktorları iyi tanırım kim sizi muayane etti doktor ismini biliyormusunuz?
Tepecik hastanesi kesin teşhisi koyup oran belirtecektir
Size tafsiyem her ihtimale karşı kan vermeden ilacınızı
Almayın değerleriniz biraz yüksek çıkması daha iyi olur.

aytacblt yanlışınız var nazan hanım diye bir doktor yok orada nuran derbent var oda uzman bir hekimdir
Sanırım kan değerleriz normal çıktı oda çekincede kaldı
Oran vermedi.

Ne yani, ilaçlarını düzenli kullanmak suç olmuş o zaman. Normalde kendi dahiliye Doktorunuzun görevli olduğu hastane rapor alınabilecekler listesinde yok mu? Yoksa kötü olmuş. Bu durum kafamı karıştırdı. Eşimde tip 2 diyabet var, gözlerini de etkiledi ama göz daha çok bozulmasın diye şekerini çok kontrol altında tutmaya çalışıyoruz. Farklı hastaneye gidip şeker düşük çıkınca hasta değilsin mi diyecekler?

Süreli süresiz

Merhaba arkadaşlar bugun tepecik egitim araştırma hastanesinddn şeker %20 tansiyon %10 aritmi%10 bel fıtıgı %8 kolestrol %10 doktorların yazdıgı oranlarla inşallah heyete giricem bunlara göre sürelimi olur süresizmi olur raporum şimdiden teşekkür ederim

Üst Alt