Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tip 2 diyabet, esansiyel hipertansiyon, kolesterol, boyun fıtığı rapor oranı?

nihat209

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
mrb arkadaşlar tıp 2 diyabet+ esansiyel hipertansiyon + kolesterol + boyun fıtığı (servikal Disk)+hafif kekemelik ve ayağında kronik aşil tenditi rahatsızlığı var aşil tenditi ile ilgili hastaneden ayakta yapılan işlerden muhaftır raporu var.
bu hastalıklar ile ilgili sağlık raporu alsam engel oranı kaç çıkar.ilgi alakanıza şimdiden tşkr ederim

"Yürüyüşe engel ve basınç ile ağrılı kalkaneus epinleri ve aşil kirişi kısalığı varmı sizler rahatlıkla yüzde 40 rapor alırsınız ayrıca askerde muaf da ediliyor bu aşil tend.

yaşım 42 4 yıl önce aşil tenditi tanısı konuldu işim gereği sürekli ayakta gezen biriyim heyete girdim sürekli ayakta yapılan ilerden muaftır diye rapor verdiler. yalnız oran yok sadece muaftır.

arkadaşlar bu yazdıklarım rahatsızlıklarım için tahmini oran ne çıkar haftaya heyete gireceğim ACİL cevap bekliyorum tşkr.

Bu oranlara yorum yapacak kimse yokmu

mrb arkadaşlar tıp 2 diyabet+ esansiyel hipertansiyon + kolesterol + boyun fıtığı (servikal Disk)+hafif kekemelik ve ayağımda kronik aşil tenditi rahatsızlığı var aşil tenditi rahatsızlıgı ile ilgili hastaneden ayakta yapılan işlerden muaftır raporum var. bu hastalıklar ile ilgili sağlık raporu alsam engel oranı kaç çıkar.
tşkr ederim

Şuanki durumun değerlendirilerek yürüyüşündeki bozukluklar dikkate alınır. Tek başına Aşil kopmasında çok yüksek bir oran verileceğini zannetmiyorum. Fakat şeker,tansiyon gibi sağlık sorunları da eklenir balthazard yöntemi ile hesaplanıp rapor oranı belirlenir.
%40 ve üzeri bir oran alacağını düşünmüyorum.
Siz rapor için başvuru yapın Umarım her şey yolunda gider
Geçmiş olsun...

Aşil tendo kopması degil kronik aşil tenditi 4 yıldır iyleşmedi %10 cıkarmı acaba aşilden

Olsun aşil kopması yada aşil tendiniti fark etmez %10 verilebilir şeker %20 diğer hastalıklar %20 toplam %50 eder.Ancak bu oran heytte %30 da kalır.
Şansını bir dene Umarım %40 çıkar raporun...

Tip 2 şeker %20 tansiyon %10 kolestrol %10 balthazar hesaplama %35.2 yapar diğer ayak, boyun fıtığı ve kekemelik hakkında hiç bir fikrim yok ama onların üçünden %8 ve üzeri bir puan alacağını tahmin ediyorum
Her şey gönlünüzce olsun inşallah

1 yıl süreli engelli özürlü raporu

mrb arkadaşlar bugün hastaneye gittim ve %40 onaylanmış 1 yıllık engelli raporumu aldım. ama benim hastalıklarım kronik ve iyileşmesi mümkün olmayan
Hastalılar: diyabet+tansiyon+ortopedik rahatsızlık.

Üst Alt