Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tip 2 diyabet, hipotiroid ve böbrek hastalığından % kaç oranında rapor alabilirim?

neomystron

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaslar,

tip ıı diyabet, hipotiroid var, ayrıca sağ böbregim yok ve sol böbregimde taş sorunu var..

bunlardan ne kadar oranda rapor alabilirim, aldıgım rapor iş hayatımı nasıl etkiler? bir zararı olur mu?

Sevgiler

Şeker için yüzde 20, günlük 400 mikro gram ve daha fazla tiroksin gerektiren kalıcı Hipotiroidi için yüzde 40, tedaviye cevap veren kalıcı Hipotiroidi için % 10, tek böbreklilik durumunda diğer börekte potansiyel hastalık mevcut ise (örnek: taş hastalığı) yüzde 15 oran veriliyor..

Tahmini bir hesaplama ile şeker 20, böbrek taşı sorunu için 15, hipotiroidi için 10 verildiğini farz edersek, elinize % 39 oranlı rapor geçer..
Hipotiroidi için % 40 verilecek olursa, 40+20+15=% 59 olur..

Ek Bilgi: http://www.engelliler.biz/forum/dig...haklar-ve-haklariyla-ilgili-site-rehberi.html

merhaba arkadaslar,

% 40 raporunu almak, hayatımızda ne gibi negatif sonuclar dogurur?

Pozitif yönleri nelerdir? bir de, mesela özür oranı % 45 olan hastaya neden % 39 rapor yazılıyor?

sevgiler

hayır almadım.. hatta benim astımım da var, zaten check-up yapılıyormus, hepsı cıkar zaten.. ben şimdiye kadar boyle bırseyden haberdar degıldım, alsammı almasammı kararsız kaldım, negatif bir etkisi var mı bilemedim, o yuzden sizlerden yardım istedim.. almalı mıyım?

Üst Alt