Arkadaşlar merhabalar 40 gün öncesinde baş dönmesi ile acile gitmiştim şekerim 400 çıkmıştı.Daha sonrasında dahiliye doktoruna gittim ve endokrine gitmemi söyledi.
Dahiliye doktoru tedbir amaçlı olarak insülin verdi sabah-öğle-akşam 4 ünite gece 10 ünite
Endokrinden sonuçlarımı aldım ve Tip-2 diyabet hastası olduğumu söyledi.Akşam vurdugum doza 2 birim daha ekledi ve hap verdi sabah akşam yarım şekilde. 28.03.2017
Askerlik durumum olduğunu söyledim ve endokrin dokturu
tip1-tip2 muaf
tip1 : Savaş durumunda çağırlmaz
Tip2:Savaş durumunda çağırılır diye söyledi.
Şuanki değerlerim.
AÇLIK 170-180
TOKLUK 220-260
Şuan 2019 yılına kadar tecilim devam ediyor.
Sizlerden öğrenmek istediğim askerlik şubesine tecil iptali için başvurmadan önce tip 2 hastası olduguma dair bi belge almam gerekiyor mu ? İşleyiş nasıldır.
Gerçekten tip2 diyabet hastaları askere alınmıyor mu?Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Dahiliye doktoru tedbir amaçlı olarak insülin verdi sabah-öğle-akşam 4 ünite gece 10 ünite
Endokrinden sonuçlarımı aldım ve Tip-2 diyabet hastası olduğumu söyledi.Akşam vurdugum doza 2 birim daha ekledi ve hap verdi sabah akşam yarım şekilde. 28.03.2017
Askerlik durumum olduğunu söyledim ve endokrin dokturu
tip1-tip2 muaf
tip1 : Savaş durumunda çağırlmaz
Tip2:Savaş durumunda çağırılır diye söyledi.
Şuanki değerlerim.
AÇLIK 170-180
TOKLUK 220-260
Şuan 2019 yılına kadar tecilim devam ediyor.
Sizlerden öğrenmek istediğim askerlik şubesine tecil iptali için başvurmadan önce tip 2 hastası olduguma dair bi belge almam gerekiyor mu ? İşleyiş nasıldır.
Gerçekten tip2 diyabet hastaları askere alınmıyor mu?Yardımcı olursanız çok sevinirim.