Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tip 2 diyabet ve göz hastalıklarıyla rapor alabilir miyim?

1Huseyin

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Merhabalar 1 yıldır panreatitden dolayı tip 2 diyabet hastayım.İnsülin kullanıyorum.
Askerlik muayenesinde 0.4 görme yazıyordu.Bunlardan askerliğe elverişli değildir yazıldı.Muaf oldum.

İş ararken güçlük çekiyorum bu değerler ile bir şey çıkar mı bir çoğu soruyor.Aşağıda gözü detaylıca yazayım.

En Son Göz Muayesi Sonucu:
Sağ Göz Görme +8.25 +1.00 Aks 105 ile 0.4
Sol Göz Görme +9.00 +1.25 Aks 90 ile 0.4

Ayrıca sağlık kurulu nasıl başvuru yapılır ?Ne yapmam gerekiyor Burada bilgili arkadaşların olacağını düşünüyorum.
Ankarada nereden alabilirim

Teşekkürler cevaplar için şimdiden

Öncelikle geçmiş olsun.

Sizinle aynı hastalığı geçirdim. Ama benim ki daha ağırıydı. Öncelikle Pankreas'ın durumunu bilmeniz gerekiyor. Hasar veya kayıp var mı? Mesela benim kuyruk kısmı yok bundan oran alabiliyorum. Tip 2 diyabet komplikasyon yok ise yüzde 20, pankreas duruma göre yüzde 10 ile yüzde 25. Göz için hiç bir şey diyemem. Bende Tip2 diyabet, her iki gözde diyabetik retinopati , tansiyon ve pankreasın kuyruğu yok. Bu cuma heyete gireceğim. Göz için net bir şey söylemem için tecrübe etmem gerekiyor.

Kati rapor kaç günde çıkar ve e-devlet'te görünür?

Merhabalar Aralık ayında bir olayda çıkan kavgada omzum çıktı.
Savcılık kati rapor istemiş bir kağıtla gittim doktor baktı not etti gönderdi 3-4 dk sürdü.
5 Ocak günü geçtim bu rapor kaç günde çıkıyor ?E devletten bakabiliyor muyum ? Birde örneği bana veriliyor mu ?

Katİ Rapor Sonucunu Nasıl Öğrenebilirim ? Kaç Günde Çıkar ?

Merhaba kat'i rapor sonucunu öğrenme şansımız var mı ? Yani çıkıp çıkmadığı vb gibi bilgi edinebilir miyim ?
Bu rapor kaç günde çıkar ve nereden bilgi alabilirim ?

1Huseyin

tip2 diabette endokrin doktoru kurula gidecek kağıda hangi kanun maddesini yazarak kurula yönlendirdi sizi bende de aynı durum mevcut 40b2 uygundur notuyla gönderildim heyete göz muayenesi bekliyorum

Üst Alt