Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tip 2 şeker hastalığı, psikotik belirtisiz ağır depresif nöbet ile rapor almak..?

Mehmet YÜCEL

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba 2010 Yılından itibaren anksiyete bozukluğu tanısı ile 4 yıl tedavi gördüm bu süreçte Ankara Gata Sivas Askeri Hastanesi Erzincan Askeri Hastanesi ile Merzifon Askeri hastanesinde yatarak tedavi gördüm ve bu hastanelerden hastalığıma dair sağlık kurulu raporları aldım o zamanlara ait sağlık raporlarım ve ilaç reçetelerim hepsi mevcut 2014 yılindan itibaren ilaclar bir ise yaramadığı için ve kısırlığa yol açar düşüncesi ile ayrıca malulen emekli edilirim diye tedavi görmedim ancak 2017 yılından beri tekrar ilaç tedavisi görüyorum şuan Karışık obsesyonel düşünceler ve eylemler tanısı ile orta depresif nöbet sonrasında psikotik belirtisiz ağır depresif nöbet tanıları ile 3 ay 3 ay ilaç raporlu 225mg efexor 200mg lustral 15mg aripa ve 1mg risperdal ilaçlarını kullanıyorum ayrıca 2 yıldır tip 2 şeker hastasıyım engelli raporu almak istiyorum yüzde kaç engelli raporu alabilirim ve sürekli rapor verilirmi kendim askeri personelim teşekkürler..

Karışık anksiyete ağır depresif nöbet orta depresif nöbet psikotik belirtili yada psikotik belirtili olmayan ağır depresif nöbet tanısı almışsanız ve uzun süre bu tanılar ile tedavi almışsanız Bunları belgeleyen epikiriz evraklarınızla heyete girebilirsiniz %45 alırsınız ancak raporunuz süreli 2 yıl şeklinde çıkar.Diyabeti de ayrıca değerlendirirler,diyabetten %20 alırsınız...

Teşekkürler kağan bey peki 2 yıl süreli verseler bile sonrasında süresiz verilirmi süreli engelli raporu ile emekli olabilirmiyim süresiz yapmam için ne yapmam gerekli keşke yüzde 30 verse sekerde yuzde 20 balhazard formülü ile yuzde 40 i geçiyor emekli olunabilir ama suresiz nasil olur bilmiyorum ayrıca süreli verirse vergi indirim raporuna çevrilirmi ve vergi indirim raporu sürelimi olur.

Kaygı bozukluklarında (Anksiyete)ve somatik bozukluklar psikotik bozukluklar nevrotik bozukluklar, ağır depresif nöbet hatta organik olmayan psikoz genellikle süreli verilir..Nedeni bu rahatsızlıkların iyi bir tedavi ile %90 düzeliyor olması, geriye kalan %10 luk düzelmeyen hastalara verilen orandır bu zaten.yani her ağır depresif nöbet teşhisi alanlara rapor verilmez uzun süre tedavi almanız ve bunu belgelemeniz lazım ki % albilesiniz...

Unuttuğum bişey var onuda ekleyelim Eğer hastane yatışların psikiyatri servisinde oldu ise bu daha farklı değerlendirilir çünki psikiyatri de hastane yatışları önemlidir, süreklidir şeklinde de verilebilir çünki 3 kez yatmışsınız.Heyete bir gir Her şey inş yolunda gider.
Geçmiş olsun...

Üst Alt