Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tip 2 şeker, troit ve alzeimer hastası, safra kesesi ameliyatı nedeniyle malulen..?

ggggonca

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar ,

Ben şunu sormak istiyorum annem 47 doğumlu yani 66 yaşında , 2008 ekim den giriş yapılacak (aslında şubat 2007 yapılması gerekiyordu ama açılmamış bağkur u 1,5 senesi yandı) , tip 2 şeker , troit ve alzeimer hastası, safra kesesi ameliyatı oldu , annem ev hanımı , hiç bir güvencesi yok , babam ssk emeklisi , babamın üzerinden ssk da kayıtlı.

Acaba 2008 ekimden bugüne kadar bağkur borcunu ödeyip kapatsak , emeklilik için başvursak malulen hemen emekli olabilir mi ?

bana yardımcı olacak şekilde bir fikir verebilir misiniz?

maluliyet cetveli'Ni inceleyebilirsiniz. Ancak özellikle ileri derecede alzheimer söz konusu değilse, malulen emeklilik hakkı kazanamaz.

Not: Malulen emeklilik için (ilk sigortalı olunan tarih +) 10 yıllık sigortalılık süresi ve en az 1800 gün prim lazım.

Üst Alt