Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tip1 diabet,kalp kapakçığında ve görmede sorunum var rapor alabilir miyim?

skarostov

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
tip 1 diyabet hastasıyım . şekerim hep yüksek , elimden geleni yapıyorum ama en ufak bir şey de fırlıyor. ayrıyetten kalp hastasıyım . kalp kapakçıklarında orta derecede sızma ve tıkanma. görme problemi de yaşıyorum . sizce rapor alma şansım var mı

%40 geçersin bu rahatsızlıklarınız varsa rahatsızlıklarınızı ayrıntılı yazsanız daha ayrıntılı bili alırsınız mesela gözde tam ne var şeker kaç çıkıyor ilaç alıyor mu su nuz insülin kullanıyor musunuz kalpte sızın tı acar sanız net bilği verir arkadaşlar ama bence alırsınız derince eğitim araştırma hastahanesi o konuda iyi orda deneyin

skarostov

Bir çok yetkili hastahaneden alabilirsiniz ancak ben tip1 diyabet hastasıyım ve Marmara Üniversitesi Pendik eah çok zorlanmadan aldım.

günde dört kez insülin oluyorum . son üç ha1c 10 ,10 ,12 . kalpte orta derece de sızma ve tıkanma ver . Gözde problem var derken göz numaraları büyük .

gözden pek bişi çıkmaz kanaatindeyim ama kalp ve şekerden %40 geçersiniz zaman kaybetmeden başvura bilirsiniz

şeker ve kalpten sanırım 40 ı geçersiniz gözden oran verilmez sanırım

Üst Alt