Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tip1 diyabet diayabetik nörapati epilepsi vertigo safra kesesi yokluğu..?

enes44

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
[FONT=sans-serif]kartal eğitim araştırma hastanesinde 04 mayıs 2015 tarihinde vergi indirimi için sağlık kuruluna başvurdum ben de[/FONT]
[FONT=sans-serif]şuan özel hastane raporlu tip1 diyabet insülün kullanıyorum birde el ayak yanması var alfa liposit ilacı kullanıyorum oda özel hastane ilaç raporum var[/FONT]
[FONT=sans-serif]safra kesemi aldırdım vertigo mevcut [/FONT]
[FONT=sans-serif]10 yıl önce epilepsi rahatsızlığı geçirdim bunları belgelememe rağmen dahiliye hiç tahlil falan yamadan bana verilen sağlık kurulu raporu diyabet tip bir haricinde diğerlerini yok saymışlar diyabete sadece % 28 vermişler [/FONT]

[FONT=sans-serif]2 yıllık rapor ne yapabilirim itiraz etsem ne olur etmesemde devlet hastasinde ilaç raporu çıkarıp tekrar müracat etsem ne kazanabilirim bana yardımcı olurmusunuz.[/FONT]

tip 1 diyabet 28 olmaz nasıl vermiş o oranı anlamadım birde rahatsızlıklarımı kanıtladım diyorsun anladığım kadarıyla epilepsi rahatsızlığınız tekrarlamamış öyle olsa bile 5 puan da ordan vermesi gerekirdi safradan oran verilmiyor o doğrudur ancak vertigo rahatsızlığınız varsa ordanda derecesine göre bir oran verilebilirdi

b-Komplikasyon yapmamış olan, açlık kan şekeri 200 mg’ın altında tutulabilen,
ketoz ve hipoglisemi göstermeyen Tip I diabetes mellitus 30
c-Açlık kan şekeri sürekli olarak 200 mg’ın altında tutulamayan, komplikasyon yapmış
ketoz gösteren Tip I diabetes mellitus 40

senin yapacağın dediğin gibi ilaçraporunu alıp sonra itiraz etmen olacaktır 40 ve üzeri rapor alırsan engellilerin faydalandığı şeylerden sende faydalanabilirsin
enes44

Üst Alt