HA1C En son 9,9 idi düşürmüşüm
yaa ben ortalama yazdım size..ortalama 5 yıldır 4 lü kombine uyguluyorum sabah öğleden sonra ve gece apidra.öğleyinde lantus. apidralar 10 üni..lantus 30 üni.bunlar önemli değil tabi bilgi olsun diye paylaşıyorum.asıl güzellik bu gün oldu..!!
heyet kalemi bana elinde raporlar varsa getir ekliyelim dedi.bende strip raorunu getirdim üzerindede TİP 1 DM yazıyor zaten..zaten artık bilirsinzi raporlar sistemde görünüyor eczaneye götürmenize gerek kalmıyor...neye..
bu gün heyetten raporumun fotokopisini istedim itiraz edeceğim diye..fotokipisini almak için aslınıda verdiler git kopi al diye..baktım raporun aslına....beyefendiler benim şekerde tereddütte kalmıştılar..başkan efendi...TİP 2 de karar kılmış...
Nasıl oluyor?Şimdi bilgisi olan varsa bana akıl verebilirmi?
bu nasıl perhiz bu nasıl lahana turşusu..
baya bir küfür basacaktımda.çok basmadım az bastım..
yahuu bunlar ne yaptıklarını gerçekten bilmiyorlar...şimdi uğraş dur..
Editor arkadaş..elimdeki raporları paylaşmak istiyorum..yapılmış olan saçmalıkları belgelemek istiyorum örnek teşkil etsin diye.ben sınırlı kullanıcıyım sanıyorum...yardımcı olurmusunuz..resmi belgeler ile..TİP 1 iken EDİRNE devlet hastahanesinde heyet başkanlığı yapan DAHİLİYE UZMANI CAN İYİİZ beyefendi nasıl TİP 2 ye çevirmiş belgelemek istiyorum..ben sessiz kaldım...ve zamana yenilmiş oldum..şimdi baya koşturmam gerekecek..yada ANKARA dan gelecek cevabı bekliyeceğim.sonrasında itiraz edeceğiz.buda en az 1,5 ay gibi süre...ne diyeyimkiii...
Slm Ferhat ;
benim olayımda hak ettiğimi düşündüğüm oranımı yediler..Tabiri caiz ise yahu 14,5 yıldır ben insülin kullanıyorum zaten..7 yıldır 4 lü kombineye geçmişim.tüm raporlarımda zaten TİP 1 DM tanısı konmuş ...tanının konmasıda yeni değil..niçin böyle ördeklik
yaptılar anlamıyorum adminler izin verseler raporlarımı yayınlıyacağım sansürsüz bir şekilde reklam ise reklam..kendileri düşünsün benkendimi deşifre etmekten çekinmiyorum..
bu saçmalıklara sinir oluyor insan işte..bizim ülkemizde bu tür saçmalıklar hep oluyor ya bürokrasi engelleri duvar gibi karşınıza çıkıyor yada bu tarz engeller..
şimdi beni en az 5 ay geri attı..suçlusu kim benmiyim..? ee tabii benim,
kim dedi bana şeker hastası ol diye
herkeze sağlıklı, raporsuz, sorunsuz günler diliyorum..