Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tip1 diyabetten süresiz raporu olan var mı?

aliozkan

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
İyi günler herkese
sorum şu 2007 de %40 1 yıl süreli tip1 diyabetten 2012 de %46 iki yıl süreli tip1 diyabet ve diyabetik noropatiden rapor aldım şimdi kulağımdada duyma sorunum var ve yeniden rapor sürem dolduğu için başvuracağım süresiz tip1 diyabet raporu olan varmı doktorlarla konuştum 2 yıl süreli vericeğiz dediler eğer örneğin varsa tip1 diyabetten süreisz olarak alınımış süresiz vericekler elinde tip1 diyabetten süresiz raporu olan varmı varsa benimle paylaşırmı teşekkür ederim

ben 2012'de tip 1 diyabet+tansiyon+psikoloji süresiz % 43 rapor aldım, ve 2005'te yine şişli etfalden %40 süresiz rapor aldım tip 1 diyabet

bence hba1c değerin yüksekse bunu göz önünde bulundurup veriyorlar cünkü mevzuat gereği 200mg altında tutulamayan tip 1 diyabet %40 , 200 mg altında seyreden komplikasyon göstermemiş % 30 ona göre kontrol koyuyorlarki bir daha ki yıla hba1c değerin düşerse % 30 oran verecekler

Benim 2002 yılından tip 1 diyabet nedeniyle süresiz raporum var Antalya devlet hastanesinden almıştım

sevgili kardeşim ben 2003 tarihinde tip1 diyabetten %40 sürekli aldım ama bayağı yüksekti şeker sonradan başka sorunlarda çıktı sara gibi yeniden alalım dedik raporu rapor oranları düşürülmüş%40olan tip1%30 çekilmiş kanunen yani şimdi %30 dan fazlada vermezler tabi başka rahtsızlıkların yoksa şimdi farklı hastalıklardan %66

Üst Alt