Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tiroid bezi ameliyatı ve bir gözdeki görme kaybı için %40 rapor alınabilir mi?

eren_durgut

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
geçen ay tiroid papiller ca ameliyatı oldum ve tiroid bezimi ve bir kaç lenf bezimi aldılar
6 hafta içinde iyot tedavisi atom alıcam.bundan sonra hergun hap kullancam.

Ve geçmişten gözüme bıçak girmişti tek gözümde yarıyarı gözlüksüz yarıdan fazla görme bozukluğu var

bi aile dostu ile konuşurken % 40 engelli raporu alıp erken emeklilik ve vergi ve ötv indirimi hakkı alabilirsin dedi

acaba bu rahatsızlıklarımla rapor alabiliri miyim ve rapor almak için ilk ne yapmam gerekir nerden başlamam gerekir

yardımcı olursanız sevinirim..

çok geçmiş olsun bende tiroid kanseri ve boyun diksiyonu ameliyatları geçirdim tiroiddeki kanserim 15 gün içinde sağ boyun leflere beyin yoluna sıçradı ameliyatların ağır geçmesi sol kolumu felç bıraktı 2 sefer emeklilik için müracat ettim ve red edildi ben ömür boyu takip ve tedaviye mahkum edildiğim ve kanser evremin 4 ve metasdaz olduğu halde 8 ay oldu tekrar emeklilik müracatında bulundum ve bekliyorum malülen emeklilik için müracat edebilirsiniz ama onaylanırmı orası bilinmez tekrar geçmiş olsunn

Sürekli omuz çıkması için özürlülük oranı verilir mi?

Yaklaşık 10 senedir devamlı omzum kendiliğinden çıkıp yerine oturuyor Mr da çektirdim ordada gözüküyor ve içinde eklem kırığıda varmış ama ameliyat olmayı korkmuyorum heyete girsem oran alabilirmiyim rapor için süreklimi 1 senelikmi verirler..?Tek gözümdede %60 görme kaypı var onun içinde 2si bir gircem %40 alma ihtimalim varmıdır..?

%40 alıp ne yapacaksınız ki ? ekpss ye girmek için işinize yarar sadece.

Erken emeklilik için başvurcam arkadasım napabilirim..

Bugun heyete girdim 32 oranınmı yazmışlardı.
Ortepedik sorunumda vardı ama ortepebedi doktoru yeni gelmiş heyete bile geç girdi yanına gönderdiler heyete berabere girdik tekrar ama başka hastanenden ortepedi oranı verilmesine karşın bu doktor vermedi..
Mr sonuçları hepsi elimde Omuz için devamli çıkıyor ve mr sonuçta: Kemik bankart eklem aralığında loose bady tehşisi var ayak içinde fenur lateral kondilde kondromalazi eklem aralığında loose body tehşisleri var bu tehişilere karşı % 1 bile alamadım
aklım çok karıştı normalde verilmesi gerekmiyormuydu..

Yüzde 33 raporum var.Yardımcı olurmusunuz??

Tiroidten 30 gözden 6 denkleme göre 33 olan bir raporum var.Yanlız 15 seneden beri sürekli çıkan sol omzum için bankkart yırtığı ameliyat olmadan değerlendirme olmaz diye bir yorum yaptı heyet ama aynı omuz için bir doktorda tıp fakültesinde değerlendirile bilir yüzde 10 olabilir demişti.Bu konuda ne yapmam gerekir yardımcı olursanız sevinirim..

Üst Alt