Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tiroid ca (total tiroidektomi) ameliyatı oldum. Askerlik durumum ne olur?

Onurkeles

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
1
Merhabalar foruma yeni üye oldum bir konu hakkında bilgi almak istiyorum.

Bu ayın başında hastaneye gittim boğazımda işey çıkmıştı. KBB endekrin e sevketti ordaki doktor ise ultrason istedi neyse yaptırdım ultrasonu 5 cm büyüklüğünde kistik komponentler çıktı. Doktor kıllandı patalojiden parça aldırdı pataloji sonucunda Malignite şüpheli hücreler tanısı konuldu. Ameliyat olmam gerekiyormuş acilen o parçanın alınması gerekiyormuş. 17,06,2018 tarihinde doktor aradı gel yat alacaz diye yattım hastaneye o gün akşam.

18,06,2018 tarihinde ameliyat oldum (tiroid ca) Total tiroidektomi. Şimdi bununla alakalı askerlikten muaf olur muyum yoklama için başvuru yaptım erteleme isteyecem doktor %90 muafsın er olamazsın dedi tam net bilmiyor. çünkü yürüyüş yapmam (çok hızlı ve uzun süre) koşu yapmam ağır kaldırmam yasak belli süre bi yardımcı olur musunuz? Şİmdiden teşekkür ederim

Onurkeles

Hareket kısıtlılığına yol açmışsa, fonksiyon bozukluğu meydana gelmişse, muaf olursun kardeşim.

OturanBoğa

Askerliğe elverişli değildir aldım Perşembe kurula çıkacam. Teşekkür ederim cevabınız için

Askerlik muafiyet işlemleri sonucu

Merhabalar.
25,06.2018 tarihinde aile hekimine gittim hastaneye sevk etti hastane elverişli değildir yazısı verdi. 05,07.2018 tarihinde heyet muaf oldugumu söyledi 09,07,2018 tarihinde askeriden askerlikle ilişkiliğği yoktur yazısı aldım buraya kadar herşey normal. fakar askeriyedeki kadın asıl belgemin 2 ay içinde geleceğini söyledi hala onay bekleme yazıyor ne zaman gelir acaba bilgisi olan varmıdır? Bu onay bekleme başımı bir sıkıntı çıkartır mı acaba

Üst Alt