Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tiroid kanseri ie süreli rapor verildi. Süresiz olması için itiraz etmeli miyim?

anilbta

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
1
Merhaba arkadaşlar,

Tiroid kanserinden dolayı İstanbul Okmeydanı Hastanesinde sağlık kuruluna gittim ve %40 engelli raporu aldım. Fakat hastalığım kalıcı olmasına rağmen 5 yıl süreli rapor verilmiş.

Sizce itiraz etmeli miyim ? Yoksa 5 yıl sonunda tekrar başvuru mu yapmalıyım ?

Şimdi itiraz etmezsem 5 yıl sonra başımın ağrımasını istemiyorum açıkcası.

Not: Hastalık 2011de başladı ama raporu 2022 ağustos sonunda aldım.

kanseri varolan raporuma 8 sene sonra eklettim direk 2 yıllık verdiler. süreli süreli takılıyorlar hepsi ayrı ayrı kafasına göre. itiraz ederseniz lütfen yazın merak edşyorum itiraz sonuçlarımız lehimize mi oluyor? belli ki remisyondasınız ve kanser tanısı alınmış yani sürekli olamlı 5 yıl da geçmiş ....delirtmek amaçları başka birşey değil.belli bir süresi var onu itirazın onu atlamayın lütfen

anilbta
o rapor hastaneye göre değişiyor bana 1 yıllık vermişlerdi hacettepe erişkin hastanesi o raporu numune ye götürdüm süresiz verdiler

Teşekkür ederim. Sanırım 1 ay içinde itiraz etmemiz gerekiyor. Bir yandan da çekiniyorum itiraz için. Bu sefer %40 altında çıkarsa daha da sıkıntı yaşarım. Bu işin bir standardı yok malesef

İtiraz mı ettiniz siz rapora ?

Üst Alt