Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tiroid kanserinden malulen emekli olan var mı?

İPEKBÖCEĞİ

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar merhaba. 2006 yılında tiroid kanserinden ameliyat oldum.işe başlama tarihim 30.06.2003
3 ay önce maluliyet derecesi için başvurdum ancak normalde onkolojide tedavi görmediğim halde bana %20 oran verdi. endokrin ve nükleer tıpa göre oranım %80( metastaz)+%10 (hipotiroidi).ancak tedavi gördüğüm bölümler bana kanserden oran veremiyorlar ne garip değil mi? akciğer metastazlarım temizlendi. ancak boynumda tekrar nodüller çıktı.11 yıldır ultrason, biyopsi ve kan sonuçlarıma (troglobulin) göre takip ediliyorum. biyopsiler hep temiz çıkıyor, ancak doktorlarım kandaki troglobulin seviyesinin 0,01in altında olması gerektiğini söylüyor. benim troglobulin seviyem ise 1-2 arasında gidip geliyor. bu da demek oluyor ki kanser hücreleri halen vücudumda var. yani metastaz şüphesi.onkoloji metastazı tomografi, PET ya da biyopsi ile kanıtlarsan %80 verebiliriz diyor. yani troglobulin yüksekliğini kabul etmiyor, metastaz saymıyor. hadi çıkın işin içinden çıkabilirseniz.endokrin metastaz var diyor ama oran veremiyor, onkoloji de illa pet istiyor.2013 tarihli pet'teki tutulumu kabul etmiyor. valla en kısa bu kadar özetleyebildim.
aranızda tiroid papiller ca'dan malulen emekli olan var mı? malulen emekli olmak mı, özür oranı alıp emekli olmak mı daha iyi? bir de malulen emekli olunca kontrol muayenesinde maluliyetin bittiği tespit edilirse göreve geri iade mi ediliyoruz?yardımlarınızı bekliyorum. teşekkürler

Üst Alt