Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tiroidimi aldılar ve lenf nodlarına sıçrama yapmış, atom aldım. Rapor oranım ne olur?

erxan

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Merhaba,

Bundan yaklaşık 5-6 ay önce tiroit ameliyatı oldum tiroidimi aldılar ve lenf nodlarınada sıçrama yapmış atom aldım.. 1 ay içerisinde takip için doktora gideceğim.

Ayrıca geçmişte bir kaç rahatsızlıkta yaşadım.

2015 - EPİDURAL KANAMA - Trafik kazası sonucu ameliyat oldum.​

I10 - ESANSİYEL (PRİMER) HİPERTANSİYON - yaklaşık 10 senedir tansiyon hapı kullanıyorum.

Sigorta girişim 25.08.2011 vergi indirimi ile emeklilikte sorun yaşar mıyım?

ve sizce ortalama % kaç engel verirler?

E-nabızdaki tanıya bakmak lazım, eğer malign bir tanı varsa %60 verilir. Kanser olduğu için süreli emeklilik olur. Giriş tarihinize bakarak malulen emekli olmanız gerekebilir diye düşünüyorum çünkü vergi indirimi ile emeklilik koşulları 2008’den sonra değişiyordu. Çok geçmiş olsun.

Lenf bezlerine sıçrama yapmışsa malign olduğu anlaşılıyor... tiroid bezi alınırken boyun bölgesindeki lenf bezleri de temizlenmesi gerekirdi.

Ameliyat öncesi biyopsi.. alınan tiroid bezi mutlaka patolojiye göndermiştir bununla ilgili bilginiz yok mu.

İyi seyirli mi kötü seyirli mi bununla ilgili bilgilendirme yapılmadı mı?

Bunların cevabını alalım ona göre bir yorum yapacağım. @erxan,

@hdogan11,

C73 - TİROİD BEZ MALİGN NEOPLAZMI -

4 a - 2060 Gün
4 b - 1340 gün ödemeye devam ediyorum şirketim var.

@OğuzHan112,

Kötü huylu hocam

Evet bu tanı ile engelli raporu en az %60 alırsınız. 5 yıl sonra %40’a düşer. İnternette 2011 girişliler için (%60 üzeri rapora) 15 yıl 3960 gün istiyor görünüyor ama sizde Bağkur da göründüğü için hesaplama nasıl olur bilemedim.

@hdogan11,
Sanırım toplam gün geçerli oluyor, başvuru yaparken ssklı olmak yeterli oluyormuş diye duydum.

Üst Alt