Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tiroit kanseri ve alerjik astım için yüzde kaç oranında rapor alabilirim?

byprogramer

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Merhaba aranizda cok yeniyim papiller tiroid kanseri tanisi ile ameliyat oldum
Konulan klinik tani ve kodlari su sekilde simdi beni saglik kurulu nükleer tıp atom tedavisine sevk etti ozur raporu almak için ne yapmam gerekir ve rapor durumum ne olur acaba
C73 TIROID BEZ MALIGN NEOPLAZMI
E04.2 TOKSIK OLMAYAN MULTINODÜLER GUATR
E04.9 TOKSIK OLMAYAN GUATR
J45.0 ASTIM ALLERJIK

BU DEGERLER NEDIR BILGI VERIRSENIZ SEVINIRIm
Saygılarımla

İlk olarak bulunduğunuz ilin yetkili hastanelerinden birine başvuracaksınız, devamı için sizi yönlendirirler hastanede: http://www.engelliler.biz/forum/sag...staneler-ve-hakem-hastaneleri.html#post863235

2- Kalıcı Hipotiroidi (tedaviye cevap veren.):% 10
3- Kalıcı Hipotiroidi (tedaviye cevap vermeyen veya günlük 400 mikro gram ve daha fazla tiroksin gerektirenler):% 40

J45.0 az etkilenme astım % 20 verilebilir.. Tahmini olarak hesaplayacak olursak, 20 astım, tiroit 10= %28 olur rapor oranınız. Kullandığınız ilaç 400 mikro gram veya daha fazlaysa % 40 oran alabilirsiniz, 40 tiroit, 20 astım=% 52 eder..

Sonucu alınca buraya yazar mısınız?

malign neoplazi oranı çok yükseltir. % 70 in altında olacağını düşünmüyorum.
normal hipotroidi veya hipertroidi de oran düşüktür ama malignite oranı çok yukarıya taşır.
sonucu alınca yazarsanız seviniriz. geçmiş olsun.

Cevabınız için Teşekkür ederim Bacı bey bunlara ek olarak askeriyede ;sol varikosel ameliyatı ve sol ayağım yandığı için sağ bacağımdan sol ayağıma deri nakli yapılmıştı bunuda benim bi epikriz raporu ile bildirmem mi gerekli saygılar bu arada inşallah oran yüksek çıkar bende cevabı buraya her şekilde yazarıarım

Yanık ve doku kaybı içinde az da olsa oran alabilirsiniz belki. Belirtmekte fayda var.. Varikosel ameliyatı için oran verileceğini zannetmiyorum..

Arkadaşlar merhaba saglik kurulundan sevk alip tektek doktorlari gezdim tiroid kanseri onkolojiden % 80 astim göğüs % 20 endokrin %10 dahiliye % 10 plastik cerrahi % 5 verdi balthazalt formülü ne gore sonuc % %88 mi çıkacak ayric heyet gunu bbuoranin dusme ihtimali varmi saygılarımla

Evet, toplamı % 88 oluyor. Raporunuzun oranının düşürülüp düşürülmeyeceğini bilemeyiz, bekleyip görmek lazım..

merhaba Sgk dan sonuç Şöyle geldi %60 Maluliyetiniz olmadığına karar verilmiştir ancak benim maluliyet oranım nedir ben nerden bilgi alabilirim nasıl bir yol izlemem gerek bu duruma itiraz edebilirmiyim Saygılarımla

merhaba ben de tiroid kanser tedadavisi görüyorum ve yüzde kaç oranında rapor alabilirim onu öğrenmek istiyorum

4 kez ameliyat oldum son ameliyatımı 25.11.2013 de oldum. tümör lenf bezlerime sıcramış ve 3 aydan 3 aya kontröle gidiyorum ve 3 kezde radyo iyot tedavısı gördum 150 mci dozunda

kaç oranında rapor alabilirim ve raporu almak için hangi hastahaneye başvurmalıyım

soruma cvp verirsenız cok memnun olurum iyi günler

%49 engel oranı hakları nelerdir ?

Arkadaşlar merhaba ;
Bana İzmir Tepecik SSK Hastanesinden % 49 engel oranını içeren bir rapor verdiler.
Raporda süreklidir diyor.
İletişim,Dikkat ve Koordinasyon Gerektiren Ağır ve Yorucu İşlerde çalışamaz diyor.
Arka Sayfada da Engelli İstihdamı ve Engelli Kartı Seçeneklerinde Evet yazıyor Şimdi ne yapmam gerek.

Ben nasıl bir işte çalışmalıyım yada vergi indirimi gibi bir sebeple emekli falan olabilir miyim ?
Koordinasyon gerektirmeyen bir iş varmı bu doktorlar nasıl bir rapor vermiş bana ?
Lütfen yardım edin bunalıma girdim daha çok.....

Merhaba, C73 TIROID BEZ MALIGN NEOPLAZMI, E03.9 hipotiroidizm, E34.8 ve E34.9 teşhisleri konuldu. Lenflere metastas vardi. Troidlerimin tamami ve sol kisimdaki lenf santral bolgenin tamami alin. 150 mci iyot tedavisi aldim. Taramam temiz cikti duzenli araliklarla kontrolum devam ediyor. Cok sukur ameliyatin ustunden 2.5 sene gecti ve tekrarlamadi.
Haftalik olarak 4 gün 125 mg 3 gün 100 mg euthrox kullaniyorum.
Rapor icin basvurmama deger mi ?
Rapor orani sizce ne cikar?
Raporda yazanlar mevcut isimden cikarilmama neden olur mu?
Rapor sonucu is yerime SGK tarafindan veya hastane tarafindan bildirilir mi?

Cevap yazabilirseniz cok sevinirim. Simdiden tesekkurler.

Üst Alt