Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Tiz ses işitme kaybım var. İşitme cihazı kullanmalı mıyım?

Dilek0655

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar.

Tiz ses işitme kAybim var. Konuşmayı anlamakta da güçlük çekiyorum. Bu da özgüven kayipligi oldu bende. Toplum içine çıkmaya çekinir oldum duyamıyorum diye. Normal sesleri duymamda problem yok aslında.

Üniversite mezunuyum memurluk istiyorum acaba bir kamu kurumuna girebilir miyim? isitme kaybim sorun teskil eder mi? Yapabilir miyim bu korkumu yenebilir miyim? Işitme cihazı kullansam konuşulanı anlama acısından bana faydası olur mu. Test bilgilerim: Saf ses ortalaması sol hava18 kemik 10 sağ hava 17 kemik 10 konuşmayı alma eşiği sag 20 sol 20 konusmay ayırt etme sol 72 sağ 80

Denemesi bedava! Mithat Paşa, işitme cihazı cenneti. Dene istediğin kadar. En son GataSES'e git. Onlar da bir denesin.

Kaybınız ne kdr ankaradan bende

Kullan tabi ki cihazları dene uygun olanı tak.

Daha önce gitmiştim bana gerek olmadığını soylediler duymasanda olur çok önemli değil dendi. Ben duyduğumu anlamamaya takıyorum kafama. Kpss ye gireceğim bu sorun olur mu yapabilir miyim diye düşünmekten hazirlanamiyorum

Yanı tiz sesleri duymasana olur dendi

Ben de aynı durumdan muzdaribim.. Sesleri duyuyorum fakat anlamıyorum.. İşitme cihazları malesef buna bir çözüm bulamıyor..
Günümüz işitme cihazlarının tek özelliği sesi daha yüksek duyuyorsunuz fakat söylenenleri anlamıyorsunuz..

Üst Alt