Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

TKHK Tekniker kadrosuna atananlar özlük haklarınızı yazar mısınız?

mssql

Üye
Konular
47
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar ben TKHK Tekniker kadrosuna atanan arkadaşlardan döner sermaye ile alakalı bilgi almak istiyorum.

Bilgisayar Teknikeri olarak atanan arkadaşlar maaş durumu nasıl acaba ? Derece kademe, Eş ve çocuk durumunu da yazarsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler. (Burada paylaşmak istemeyen olursa özel mesaj yoluyla da atabilir)

Merhaba hocam ben de tekniker kadrosuna atandım. Buradan bir arkadaşla konuşmuştum bana söylediğine göre ocak ayında almış olduğu maaş 3222 tl imiş bekar 1 yıldır çalışan personel. Döner sermaye dahil değil.

muammerhalil

Teşekkür ederim siz maaş alınca yazarsanız sevinirim. Ben Mart ayında tercih vereceğim.

Tabi hocam yazarım ama daha göreve başlamadım. Muhtemelen ilk maaşımıda mart ayında alırım tercihlerden sonraya kalabilir yani :)

muammerhalil

Bende tkhk da 1 yıldır çalışan bekar teknikerim aldığım maaş 2,539 döner sermaye hariç arkadaşınızın statüsü farklı sanırım

Spock

[FONT=Georgia]2355 tl maaş +867 tl yan ödeme şeklinde . (Bu ücrete döner sermaye dahil değil.)[/FONT]

Ben toplamını söyledim döner sermaye hariç. Sizin döner sermaye ile beraber ne kadar oluyor?

Net aldığınız ücret ne kadar yani?

muammerhalil

Maaş 2,539 + Denge Ödemesi 869 aldığım ödemeler bunlar haricinde bir ödeme almadım bu ay

mssql
Bekarım

muammerhalil
Sosyal denge ve normal maaşım yatıyor. Döner sermaye dediğin ek ödeme diye yatansa onu 2017 ocak şubatta aldım 300 dü bir ay diğer ay 140 sonrasında ise ya verilmedi yada 10-30tl gibi birşey geldi

Anladım hocam döner sermaye az demek ki bilemiyoruz tabi ki. Ben başka bir arkadaştan öğrenmiştim ama her hastanede farklı olabiliyor bu döner sermaye payı fakat o da 20-30 tl filan yatıyor her zaman demişti. İlk kez bu ay yüksek yatmış. Neyse bakalım biz de yakında görürüz ne olduğunu. Teşekkürler bilgi verdiğiniz için :)

Şubat ayı bordrolarına göre bilgi verecek arkadaş var mı acaba ?
Teşekkürler.

evli eş çalışıyor derece/ kademe 8/1 1 çocuk maaş 2339,78 denge ek ödeme 869,89 şubat ayı yatan Ulucanlar göz eğitim araştırma hastanesi tekniker makine. Döner sermaye hastanenin bir ay içinde gelir gider sonunda kalan paranın almayı hak edenlere kadrolarına göre oranlanarak

dağıtılması oluyor. büyük dilimi doktorlar alır. bu ay 110 tl aldım maaş harici ama aylara göre değişiyor 20-310 tl aralarında aldığım oldu. Selamlar

Tkhk dediginiz kurum sadece Ankara'da mı var, personel alımları sadece ekpss ile mı oluyor, memur olarak mı işçi olarak mı alım yapılıyor, hangi bölümlerde mezun olmak gerekiyor?

Bilgisayar Teknikeri hastanelerde veya il müdürlüklerinde nasıl işler yapıyor ?

İlk maaşımı aldım. 7/2 Bekar doğuda görev yapıyorum. İl sağlık müdürlüğünde Bilgisayar Teknikeriyim fakat personel destek hizmetlerinde çalışıyorum. Maaş 2550 ek ödeme 920. Performans ödemesi almadım Şubat ayında çalışmadığım için. Nisan ayında alacağım da eksik olacak.

mssql

Taşeron şirkettekiler işçi kadrosuna geçiriliyor bu sıra. Önceden yapmış oldukları işleri yapmaya devam edecekler diye biliyorum. Çok fazla bilgim olduğu da söylenemez açıkcası. Doktorlarla ilgili birimde çalışıyorum da :)

Üst Alt