Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Toki’den ev çıkarsa bakım maaşı kesilir mi?

Doremi07

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Eşim yüzde 82 engelli ben bakıcısıyım tokiden bize ev çıktı aylık ödeme 7.800 tl 240 ay tokiden ev çıktığı için bakici maaşı kesilirmi
Taşınırsak adres değişikliği olaması soruna yol açar mı?

Bildiğim kadarı ile 1 ev sıkıntı değil. 2. Evinde yeni çıkan yasaya göre gelir getirip getirmediğine bakılıp hesaplamasını yapıyorlar. 1 ev oturduğunuz için sıkıntı oluşturmuyor diye biliyorum. İnşallah sıkıntı çıkmaz

CORTU bende bitti diye biliyorum da geçen gün birisi e devletten alınıyor gibi bir şey söyledi o yüzden sordum .

CORTU
Emekli maaşı zam yapılmadığı için babam ve benim gelir düştü. 4 gün önce tekrar başvuru yaptık ve bizden tarla rayiç bedeli ve ev rayiç bedeli iştendi. Tarla tamam da ev ne alaka ?? Ev geliri yok kendi oturduğumuz ev zaten.

deasn12 ben kendi oturdukları ev için söylemedim. 2. Ev olursa diye söyledim zaten yeni çıkan yönetmelikte imiş gittiginizde ögrenseydiniz keşke. Bilgilendirmiş olurdunuz

CORTU

5 tane 19 hisseli tarladan gelir 50 tl çıkmış😁

5 tane tarla 19 hisseli rayiç bedeli ne çıkacak acaba. Bizim 2023 asgarî ücret hesaplamasında sadece 84 tl gelir düşüklüğü olduğu için başvurduk. Benim hala kafama takılan bizim kendi evimiz olan hiç bir geliri olmayan evin neden rayiç bedeli istenmesi...

Tokiye nasıl başvuruluyor acaba?? Adana da var mı ki

deasn12 ev araba rayiş bedelleri hesaplaması daha önce varmıydı sonra mı çıktı. Bilmiyorum giderek herşey zorlaşıyor

Üst Alt