Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

TOKİ kurası çıkarsa engelli maaşım kesintiye uğrar mı?

Orhanejder

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Selamlar toki evine girersem engelli maaşım kesilirmmi?

kesilmez ikisi farklı şeyler tokiden ev alır kiraya verirseniz o zaman belki

Orhanejder
[FONT=&quot]Soru 113: Ev almak istiyorum 2022 aylığım kesilir mi?[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT]
[FONT=&quot]Muhtaçlık değerlendirmesi; hanedeki bireylerin gelir, servet ve harcamaları dikkate alınarak yapılmaktadır. Bu hesaplamada kişi başı gelirin net asgari ücretin 1/3'ünden az olması gerekmektedir. Bu değerlendirmede ikamet edilen konut hesaplamaya dâhil edilmez. İkamet edilen konut haricindeki konutun rayiç bedelinin 240'ta biri ve kira geliri; kira geliri beyan edilmiyorsa rayiç bedelinin 120'de biri aylık gelir olarak hesaplamaya dâhil edilir.[/FONT]

Ben de şimdi kirada oturduğum evden çıkıp aynı ilçe sınırları içinde uygun fiyata bir rezidansa kiraya çıkarsam 2022 kesilir mi diye düşünüyorum.Hiç olmazsa mantolamalı oluyorlar, iyi ısınıyorlar.

Ödeme süresini düşünecek olursak.engelli maaşına güvenipde girmek çok riskli.!yoksa şartlar ve fiyatlar normale göre iyi.ama işte bilemedim.

Borcu bitene kadar evin mülkiyeti sizin üzerinize olmayacağı için kesilmeyecektir.

FIG-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt