Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

TOKİ sadece %50 raporu olanlara mı öncelik tanıyor?

falim

Üye
Konular
27
Reaksiyonlar
0
toki satışını yapacagı evlerin engellilerden %50 raporu olanlara çekilşte öcelik tanıyormuş. bu haksızlık degilmi engelliler arasında ayrımcılık degilmi ankara belediyesindende böyle biişaret yok kıcsaca engellilerin üzerinden geçiniyorlar toki başkanıda yalancı zaten her zaman demişimdir nimet çubukcu engellilerden sorumlu bakan olmamalıdır makamını hak etmiyor benim artık hiç bir kuruma güvenim kalmamıştır

toki nin tüm illerde yaptıgı projeler var?

ben mugladan katılmak istesem raporum %46 ise bana bir hak vermezler öylemi öyle seymi olur böyle bir ayrımçılık söz konusu olamaz....

Evet arkadaşlar acı ama gerçek yüzde elliyi geçmessen yararnanamıyorsunuz.

Toki evleri de son dönemde çürük malzemeyle inşaa edilmiş olup ne yazıkki eski güvenilirliğini kaybetmiştir.Ucuz olması elbette bir nebze insanlar için fayda ama aldığınız evin(tOKİ)den kısa süre içerisinde heba olması bir handikap gibime geliyor..Toki eski güvenirliğini nitekim yitirmiştir..

Açıkcası toki den ev almayı ada nın da dediği nedenlerden dolayı çokda istemiyorum.Maaşımdan yapacağım birikimi, çekeceğim krediyi tokinin kendimi hiçde güvende hissetmeyeceğim evlerine yatırmak istemem ki engelli birisi olarak toki nin inşaatlarını yaptığı yerlerde bana hiç uymuyor merkeze,metroya uzak yerler benim için çekici bir yönü yok toki evlerinin.

uzaklık konusunda sana katılıyorum ama evlerin sağlam oldugundan emin olabilirsin,
bu arada %46 ile %60-70 engelli arkadaşların durumu aynı degil
şahsen ben %46 engelliyim ama futbolumuda oynuyorum ama %60-70 de böyle bir olayın olması söz konusu değil.

nasıl engelli olmyan insanlardan bizi ayırıp avantaj vermişlerse bırakın kendi aramızda da ufak tefek avantajı olan olsun , tabiki hakettiği sürece...

engeliniz beyninizde gibi konuşuyorsunuz

haklısın soporov nikli genç kardeşim hangi birimize koşsun devlet herhalde 50 den üstü fazla engelli sayılır kendinizi acındırmayın şükredin ona bakarsan ben yüzde doksan benim rapor aslında devlette hata

hayır yanlış düşünüyorsunuz hele hele engeli olmayanlar bize ayrıcalık tanıyor bizde ufak tefek ayrıcalık tanıyalım diyen arkadaşım çoooook yanlış düşünüyorsun
engel engeldir biz demiyoruzki% 50 engeli olana verilmesin ben %40 engelliyim ve hayatımıda bir şekilde idame ettiriyorum ama bir gerçek varki koşullar zorlandığında işler ters gittiğinde ben ve benim gibi hiçbir arkadaşımda engelsiz bir arkadaşımızın iş gücü bizlerde olmayacak ve bu sebeplede toki yi şiddetle kınıyorum ve derhal bu yanlışlıktan dönmelerini umuyorum en acısıda kendi arkadaşlarımızın bu zihniyette düşünmesidir
saygılar

Üst Alt