Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

TOKİ tarafından verilmeyen maaşımız için Ankara'ya dilekçe yazmalı mıyım?

sonbahar.44

Aktif Üye
Konular
218
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar ocak şubat ayında tokide çalışmış olarak göründüm sigortam yattı adamlar bana gel görüşelim dedi gittim ben çalışırım buraların temizligi falan yaparım dedim yok gerek yok sen her ayın 15 nde gel 400 maaşını al dediler tamam dedim iş yok mu yok iyi ozaman dedim bekledim 2 ay o maaşı vermediler,halada süründürüyorlar ayrıldım tokideyken başka sürekli bi iş teklifi geldi özel şirket herneyse oraya geçtim adamlar şimdi sen bizi bırakıp gittin diyor maaş falan yok vicdanımızda bu parayı vermek istemiyor diyor ordaki şef toki genel müdürlügünden mütahitten maaşımızı alıp kendi yiyordu bu iki iki dört şimdide o parayı istemek hakkımız mı degilmi sizce ne yapalım isteyelim mi ankaraya dilekçe yazıp yoksa allahınızdan mı bulun diyelim ben ve bir arkadaş daha var..bilginize yardımıza ihtiyacım var..

şikayetini et ve hakkını al. adam alışmasın senden sonra gelecek insanlara sana yaptıklarını yapar sonra.

teşekkürler arkadaşlar,sizce bi hak idda edebilirmiyim ssk 2 ay 10 gün tokide çalışmışlıgım var yani resmiyette var,tokinin işyeri kodu var ankaraya dilekçe yazsam her halukarda o toki şefine dönüş yapacaklar nie maaşını vermedin bu özürlülerin diycekler ya o şefin işine son verirler yada tam maaşımızı o şeften alıp bizim hesaba yatırırlar bence,şuanki toki mütahitinin hiç bişeyden haberi yok

Işkur aracılıgıyla tokiye girdim??

Slm arkadaşlar işkur aracılıgıyla toki yapımı inşatında çalıştırılmak üzere işe alındık tabi inşaat deil ara işler,sözün kısası 2 ay 10 gün kadar çalıştık bi arkadaş daha vardı ayrıldık tokiden çıkışımızı aldık,ama maaşımızı vermiyorlar bimere 4 defa dilekçe gönderdim başbakanlık toplu konut idaresine şikayette bulundum iletilmesi için ama hiç dönüş yapmadılar tokiyi yapan mütaahhit şirketin işyeri hizmet nosuna kadar gönderdim inanmaları için ama yine dönüş yok başka türlü sesimi nasıl duyurabiliriz maaşımızı almamız için bi yol gösterecek arkadaş varmı..

Üst Alt