Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

TOKİ'de engellilere özel avantajlar var mı?

tokini sitesine gir bence en ayrıntılı bilgiyi al

ev almak için engelliye sağlanan kolaylıklar var mıdır?

Selam herkese.. Ben ev almak istiyorum ( henüz param yok :) olucak inşallah ) fakat engelli bir insanın ev alabilmesi için sağlanan kolaylıklar var mıdır? Bilen arkadaşlarım yazabilir mi :)

Ankara'da ev arkadaşı arıyorum birlikte ev tutacak arkadaşlar varsa eğer :)

toki her ile engellilere uygun bir kaç tane konut yapsa iyi olur en azından bir ev sahibi oluruz

nacar;

desteklenecek bir düşümce..her yerde gündeme getirelim. Giriş çıkışları yerleşimi engellilere göre yapılmış konutlar çok iyi olur..

birlikten güç doğar böyle bir uygulama olsa çok iyi olur bizler için.

ya evet biz engelli insanlarız gerçekten kendimize ait başımızı sokacak bi evimiz olsa.. kimseye muhtaç olmasak :) tokinin araştırmıştım ben ama toki engelli için o kadar çok şey istiyo ki olmadı bana :/

Engelliler toki projesi

TOKİ için ev edinme projesine katılmak ve desteklemek istiyorum.Bu konuda herkesten beraberlik ve destek göstermelerini rica ediyorum. Haydi BÜTÜN ENGELLİLER =EV=lensin DEVLETİMİZDE BİZE DESTEK VERSİN....

Engellilerin engel durumuna uygun projeler üretilererek,(mimarlar odası, inşaat mühendisleri odası, makina mühendisleri odası tarafından) bu projelere uygun evlerin inşaa edilmesi çok uygun olur. Evlerde yaşamak yaşam kalitemizi yükseltir.

toki

tokinin engelilere sağladığı imkanlar ı nelerdir beni bilgilendirirseniz çok sevinirim

Üst Alt