Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ev almak için engelliye sağlanan kolaylıklar var mıdır?
Selam herkese.. Ben ev almak istiyorum ( henüz param yok olucak inşallah ) fakat engelli bir insanın ev alabilmesi için sağlanan kolaylıklar var mıdır? Bilen arkadaşlarım yazabilir mi
Sevgili eMeL_eMeL sanırım Ankara'da yaşıyorsunuz. Ankara'da TOKİ engelliler için ev yapıyor. Başvurular Eylül ayı içerisinde. Bu başlığı inceleyebilirsiniz.
ya evet biz engelli insanlarız gerçekten kendimize ait başımızı sokacak bi evimiz olsa.. kimseye muhtaç olmasak tokinin araştırmıştım ben ama toki engelli için o kadar çok şey istiyo ki olmadı bana :/
TOKİ için ev edinme projesine katılmak ve desteklemek istiyorum.Bu konuda herkesten beraberlik ve destek göstermelerini rica ediyorum. Haydi BÜTÜN ENGELLİLER =EV=lensin DEVLETİMİZDE BİZE DESTEK VERSİN....
Engellilerin engel durumuna uygun projeler üretilererek,(mimarlar odası, inşaat mühendisleri odası, makina mühendisleri odası tarafından) bu projelere uygun evlerin inşaa edilmesi çok uygun olur. Evlerde yaşamak yaşam kalitemizi yükseltir.