Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

TOKİ'de özürlüler için öncelik varmış..?

alpe34

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
arkdaşlar özürlüler için tokide öncelik varmı tşkrlr

var...alacağın ilde 1 yıl oturmalısın ayrıca hanedeki toplam maaş 2600 tl yi geçmiyecek o zamn engelliler arasındaki kurraya gireresin %5 daire veriyorlar

peki bu evlerden birine sahip olmak için sadece özürlü maaşları ve evde bakım aylığı alanlar faydalanabiliyormu...?

benim anlamadığım siteye girdiğinize göre internetiniz var mesaj attığınıza göre okuma yazmanızda var tokinin sitesine girip %100 doğru bilgiyi edinmek yerine neden burada cevap arıyorsunuz

Belki burada olup toki araciligiyla basvuran ev sahibi olan vardir. Yaşadığı sureci anlatir. Elnin altinda net olmasi birsey paylasmaya neden mani olsun ki. Sizin dediginize gelirsek hic birimiz yazmayalim. Googleye soralım ...

Ben ne bileyim yandex miyim? Reklamını izlemekten oluyor hep böyle :eek:

buyucu bu tür sorularda buradaki insanların cevaplarına güvenipte yola çıkılmaz daha önce ev alanlar diyorsun peki 1 gün önce tokide engelli haklarında değişiklik olsa 1 yıl önce ev alan insanın bundan haberi olurmu devlete bağlı resmi sitesi bulunan bir kurumdan bahsediyoruz arkadaşlar toki sitesine girseler öncelik sıralamasınıda kimin yararlanacağınıda yararlanmak için hangi belgelerin gerektiğinide görürlerdi

demirc;

Aynen herşeyin cevabınıda burda aramayın en net bilgiyi arkdaşın dediği gini sitesinde bulur.

Ben tokiden ev aldım sadece kuraya 2 kere katılma hakkın oluyor.. yani normal kişilerle kuraya giriyorsun çıkmazsa tekrar bidaha giriyorsun başka ücret konusunda falan herşey normal oluyor..

Insanlar buralarda tecrübelerden istifade etmek istiyor. Internet sitelerinde neyin nerede olduğunu bulmak zaten yarım gün.

Bizim ulkede kanunlar bir gecede zenginler için değişir o acidan rahat olun

Insanlar buralarda tecrübelerden istifade etmek istiyor. Internet sitelerinde neyin nerede olduğunu bulmak zaten yarım gün.
çok haklısınız sitelerde bilgi bulmak offf ne kadar zor mesela bu sorunun cevabını bulmak için googleye koskoca 4 harfli toki kelimesini yazacaksınız ilk çıkan sayfaya gireceksiniz oradan başvuru şartlarını tıklayacaksınız nerden baksanız 10-15 saniyenizi alır aman Allah'ım bilgiye ulaşmak bu kadar zor olmamalı ama neyseki bu tür formlar var hemen sitenin ismini yazıp giriyorsunuz kullanıcı adı şifre girişi yapıyorsunuz konuyu arıyorsunuz yoksa yeni konu açıp sorunuzu soruyorsunuz bir bilen varsa size cevap veriyor tabi o cevabı okumak için yine aynı işlemleri tekrarlıyorsunuz bu kadar kolay hızlı ve güvenilir sistem varken hantal üstüne birde eksik bilgilerle dolu resmi sitelerde ne işiniz var

Yukaridaki açıklama yapacagina evet hayir deseydin yada bilmiyorum deseydin bu kadar uzatmasaydin...I

Üst Alt