Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

TOKİ'deki mal sahibini nasıl bulurum?

sonbahar.44

Aktif Üye
Konular
218
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar 2009 da yapilan toki de 1 tane boş daire var sahibi o gündür bugündür ortada yok bankaya soruyoruz bilgi veremeyiz cimere yazdim yine cvp yanıtsız tokiye yazdim yine yanıtsız yonetim bilir dedi yoneticiyle beraber arastiriyoruz sahibi yok ortada benim 2+1 dairem var küçük oldugu için 3+1 büyük olan daireyi almak istiyorum sahibi ortada yok ev harap oldu icine bakiyoruz 10 senedir boş ev, nasil buluruz sahibini banka bilgi vermiyor anahtari kapıcı akrabam onda duruyor ne gelen var ne soran

ahmetönerge

Tapuda abim var oda bulamıyor yok hic bi isim cisim..hatta cimer cevabı emniyet kapiyi açsın diye bi yazi gönderdi yazi tam hatırlayamadım da anahtar zaten akrabamda duruyor kömür aidatdan kaçıyor dedik dogalgaz geldi 2 senedir yine ortada yok

Tokinin avukatları var ulasabilirseniz belki yardimci olurlar

Al anahtarı gir otur evde o en geç 1 hafta ya bulur seni

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zaten ortaya çıksın diye yap :) Mahkemeye vermez ya verse de bişey çıkmaz. Adam evi olduğunu hatırlar sayende :)

SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yönetim yada görevli nasıl bilmez daire sahibini yönetim isterse tapudan kime aitse bulur hatta iletisim bilgilerinide bulur bende ayni meslekteyim kesinlikle bulur yönetim isterse

mgursoy

Görevli eniştem yönetici yakinim tapu memuru abim çıkmıyor yok sahibi tokiye mi ait dedik bankaya gittik yönetici kapıcı ben bankadan görevli isim veremeyiz il dışından bi vatandas aldi dedi isim verrmem dedi gizli bilgi diyor..10 senedir kapisi açılmaz dedik ya

Ben Toki de kiracıyım yönetime gidip aydatı ödediğimde evin tapulu sahibi sistemde gözüküyor. Gözükmemesi imkansız...

beyazgeceler

Tapusunu almamış ki ismi olsun yok ismi cismi...2009 dan önce ilk zamamlar yapıldığında 1 sene kiraya verilmiş ama o kişi çıkmış başkasına satmış odeme devam eden toki dairesi başkalarına satıyormuş diye duydum oylede bilgi aldim ama sattığı adam çıkmaz sonuçta sorunları duyarız

Üst Alt