Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

TOKİ'den 1+1 daire 100 TL

Durakoglu

Üye
Konular
31
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar TOKİ'nin Dar gelirli vatandaşlar için ayda 100 tl ödeme koşulu ile yaptığı konutların
23 Aralık 2010 Perşembe günü daire belirleme kurası noter huzurunda yapılmıştır..hayırlı uğurlu olsun..

Yer : KONYA/Meram/Gödene TOKİ konutları

NOT : Banada 3. kat çıktı Allah oturtmayı nasip eder inşaallah..
yalnız şöyle bir durum var ben yürüme engelliyim (tekerlekli sandaye kullanıyorum) bina görünüşte 4 kat görünüyor. giriş zemin kat - 1. kat - 2. kat - 3. kat olarak. asansör yok malesef ama TOKİ başkanının dediğine göre bulunduğun bölgenin il valiliğine baş vurup zemin kat talebinde bulunduğunda değişiklik yapılıyormuş.ben bir kaç gün sonra değişiklik başvurusu yapacagım gelişmeleri tekrar paylaşırım..eger yürüme engelli olupta üst katlar çıkarsa böyle bir talepte bulunabilirsiniz.
çıkan arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun güle güle oturun..

gözünüz aydın hayırlı olsun

Allahım ağız tadıyla oturmayı nasip etsin :D

huzur içinde oturmanızı dilerim :D

hayırlı olsun, güle güle oturmak nasip etsin...

birkere görmüştüm internet sitesinde istanbulun balta girmemiş ucu bucağı belli olmayan bir yerinde yapmışlardı toki bloklarını :)
birde şu şart var engellilere yönelik verilen konutlarda,orda oturmak zorundasınız.böyle olunca biraz sıkıntı oluyor işte.yoksa ayda 100lr bedava. keşke herkese şartlar uygun gelsede hepimizin kendi evi olsa ne güzel olurdu

hayırlı olsun

bizim devlet az anasının gözü değil. herşey dahil 48000 tl ye bitir. 100000 sat.. yoksulun yoldaşı toki :eek:

İnşallah Allah mutluluk içinde huzurla oturmak nasip etsin

ev sahibi arkadaşlara hayırlı olsun...malesef her yerde yok olsada ne bilim 1 +1 sanki çok küçük değilmi biz engelli olmayla normal insan statüsünden çıkıyormuyuz ki 1+ 1 layık görüliyo hiç misafirimiz gelmeyecek mi dyelim ki il dışından iki karı koca misafir geldi kusura bakmayın otelemi diyeceğiz bana çok saçma geliyo en azından 2+ 1 olmalıydı diye düşüniyorum herkese saygılarımla.....

1+1 derken bir oda bide salon.peki mutfak tuvalet banyo nereye konuyor.kaç metre kare daire bilmek lazım gerçide.sanirim salonda mutfak ve tuvalet iç içedir.buyuk ihtimal ile.
farkli ise aydınlatın lütfen.

toki

konya'da engellliler için yapılan konutlardan kaç kişi yararlandı . bundan sonra tekrarı olacak mı ? bilgisi olan var mı .

Sayın Durakoglu eviniz hayırlı olsun güle güle oturun.

Bu evlerin fiyatları uygun ama çokta küçük, sanırım 45 metrekare birkaç sene önce Ankara'da da yapıldığını duymuştum. Bende almayı düşündüm sonra vazgeçmiştim. Şehirden oldukça uzak ve içinde oturmak gerekiyordu.

gezginemla;

1+1 daire de 1 adet salon salona iliştirilmiş mutfak 1 adet yatak odası banyo banyo içinde asri wc toplamı 47 mt kare bu tip evler tatil bölgelerinde sık yapılır yani mutfak olayı salonla beraber iliştirilmiş şeklinde amerikan mutfakta deniyor yarım duvar örülüyor..

42 Konya;

yapılan konutlar engelliler için yapılmıyor birkere onu belirtelim 2009 yılı içerisinde 5300 kişi katılımda bulundu bunlardan sadece 688 kişi hak sahibi oldu yapılan konutlar dar gelirli vatandaşlar için yani ssk bağkur emekli sandığı gibi sosyal güvencesi olmayanlar için.. evet tekrarı olacak bu konutların önümüzdeki yıllarda takip edersiniz..

Rain_Man;

arkadaşım bu tercih meselesi evet daireler küçük ama bu taraftan da baktığımızda en kötü ev kirası 300 tl den başlıyor küçük olsun benim olsun mantığı ile başvurduk.. kaldıki gelecek olan misafir için ev alsak en az 150 mt kare ev almak gerekir öyle bir evide almak benim açımdan mümkün deyil çok para.. alıp almamak kişinin fikrine kalmış.

sırdaş;

evet malesef öyle bir şart koşulmuş daire hak sahibi olduğnda ikameti taşıyorsun yani oturma şartı koşulmuş eee garibansan dar gelirli isen bu eve başvurdun demekki ozaman oturcan demi :) bence bu sıkıntı olmamalı evet uzakta ama öyle bir proje ki okulu hastahanesi camii si v.s v.s si :) hepsini yapıyolar site içinde örneğin konyada yapılan toki de 3200 daire bu demek oluyorki en az on bin insan demek nerdeyse bir ilçe yaşar gideriz..

Ve diğer iyi dilekte bulunan arkadaşlar da bulundukları dilek için çok çok teşekkür ederim allah herkzi ev sahipi yapsın..bu zamanda kira ödemek çok zor çünkü verilen o kira parası geri getirisi yok..herkese saygılar..

arkadaşlar evin görüntüleri en azından fikir sahibi olursunuz..

ekranalnts9.jpg
ekranalnts8.jpg

ekranalnts7.jpg
ekranalnts6.jpg

ekranalnts5m.jpg
ekranalnts3l.jpg

hayırlı uğurlu olsun Rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inşallah.istanbuldada olursa bizlerde sahip oluruz inşallah.şuan için öyle bir durum yok ne yazıkki

Hayırlı olsun Allah güzel günlerde oturmayı nasip etsin..

Toki-engelli

arkadaşlar engelliler tokiye yazılmaların herhaangi bir avantajları varmı engelliler için belli bir kontenjan ayrılıyormu? özürlüler herhangi bir avantaj sağlanılıyormu bilgisi olan arkadaşlar yazarsa çok sevinirim. teşekkürler.

DURAKOĞLU evi biraz anlatırmısın amerikan mutfak mı oturma odası kaça kaça banyo yatak odasındamı

Üst Alt