Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

TOKİ'den ev almak için engelli mi emekli mi daha avantajlı?

bekir3232

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Toki ye emekli olarak oysa engelli olarak hangisi avantajlı olur başvurmak olur .hem engelli hem de emekli olarak başvuru ikisinede başvuru olmuyor muş sadece birine başvuru yapılıyormuş.

slm engelli vatandaşlar sakın olaki birde dar gelirliyse sakın tokiden ev almaya kalkışmasın ben beş yıldır dar gelirli tokiden ev aldım hiçbir indirimi yok 13 bin tl kömür borcumdan 4 adet icra başlattılar emlak vergisi dahil ödüyorum

şabaneli kömürü tokimi verdi verdide borçlandın tam anlayamadım bildiğim dar gelirliye peşinatsız aylık 100tl takistle ev veriyor toki ben almayı düşünüyordum bu sene aydınlatırsanız sevinirim

toki engellilere herhangi bir kolaylık sağlamıyor

Mazhar K.

cümleden selamün aleyküm, sayın kader arkadaşlarım ben samsunda toki konutlarında 5 yıldır ikamet ediyorum kömür dışarıdan almak yasak merkezi sistem toki alıyor engelli vatandaşlara kolaylık yok tüm ödemeler aynı hatta emlak vergisi dahi ödüyorum.bazı arkadaşlar banka kıyağı gibi yazılar yazmış samsunda 5 yıldır herhangi bir kolaylık yada kıyak görmedim onlarca resmi kuruma yazdım engelli vatandaşların yuva kurmasını kolaylaştırın diye yanıt yok sadece emlak vergisiyle alakalı yazı geldi tapuyu alana kadar ödemek zorundasınız diye.ben tapuyu alacak kadar param olsa zaten 300 lira yıllık emlak vergisini severek öderim.ama maalesef kolaylık yok kimse kalkışmasın yoksa borç batağına düşer.kaderimizde olana razı olacağız saygılarımla

Üst Alt