Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

TOKİ'niin engellilere özel avantajlı satışları var mı?

denizz26

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar biraz alakasız bir alanda yazdım ama mecbur kaldım yeni konu açamadım toki nin engellilere sagladıgı kolaylıklar ve haklar hakkında bilgi edinmek istıyorum yardımcı olursanız sevinirim

deniz tokinni nasıl hakları var bilmiyorum ben başvurdum bana çıktı ama bende herkesin yatırdığı parayı yatırdım.ödemede bir kolaylık yok.onu biliyorum

30 yaş altına neden vermiyorlar mış anlamadım gitti

bende maltepedeki ofisine gittim oradan detaylı bılgıleri aldım.toki engellilere 2+1 daireyi 86000 tlye 9000/3 taksitte ilk olarak alıyor daha sonrakı taksitler 368 tl yıllık üfe vetüfe eflasyon oranlarına göre artış yapılacaktır..dendi

benimkide 2+1 ilk ödemeyi yaptım ama taksitleri bilmiyorum teslim edildikten sonra taksitler başylayacakmış.

ilginiz için çook teşekkurler arkadaşlar peki kurrada falan bi öncelik saglanıyormu onuda merak ediyorum

ilginiz için çook teşekkurler arkadaşlar peki kurrada falan bi öncelik saglanıyormu onuda merak ediyorum

Önce özürlülere ayırdıkları daireler için özürlü başvuranlar arasında kura çekiliyor.Bu dairelerin çekilişinden kazanamayanlar,herkesin girdiği kuraya yeniden alınıyor.

evet haklısın onu bende anlamadım

Elif , sana çıkan dairenin semt olarak yerini kendinmi seçiyorsun. Yoksa kuruluşun kendisi boş olan daire hangi semte denk geliyorsa öylemi veriyor? Bu konuda bilgilendirirmisin?

özürlü için yaş sınırı var mı ve o blokta hep özürlü mü oluyor

Yaş sınırı yok. Her projede değişik uygulamalar oluyor. Ama genellikle her blokta giriş ktları sakatlara ayrılıyor.
Her projede özel şartları incelemek lazım.

selamlar oturan boğa ben istanbul avrupa yakasındayım35 yaşındayım bekarım %60 ağır özürlü raporum var . kirada oturuyorum.toki evlerine başvurmak için nereye gitmem gerekir?
lütfen bana yardımcı olun .bu arada hiç bir gelir ve sigortam yok engelli maaşıylan geçiniyorum.şimdiden size teşekkür ederim.

slm.samsun\bafra toki konutları alt gelir gurubu olarak 20 yıl vadeli ev aldım.ama dar gelirli engelli fark memur fark etmiyor.1. kapıcı ücreti 2.sigorta ücreti [yılda 2 defa] 3.emlak vergisi 4.kışın kömür ücreti 5.normal evin halk bankasına taksiti.sayarsam ücretlerini vazgeçersiniz ev almaktan engelli vatandaşım kömür ücretinden hakkımda icra takibi başlatıldı.gelir durumunuz zayıfsa hiç tavsiye etmem.

s.a ben samsun bafra toki konutlarında oturuyorum engellilere herhangi bir kolaylık yok 1.emlak vergisi 2.yıllık iki adet sigorta 3. kapıcı ücreti 4.kışın kömür ücreti 5.halk bankası evin taksiti dar gelirliyseniz tavsiye etmem benim 7 bin 500 tl icra başlatıldı.normal memurla engelli dar gelirli fark yok tüm ödemelere tabiidir.

[FONT=arial]Toki Bilgi edinme formunu doldurdum ve beş dakika sonra gelen cevap :)
Bu mail size T.C. Basbakanlik Toplu Konut Idaresi Baskanligi web sitesindeki bilgi edinme basvuru formunda yazilmis bulunan talebe cevap olarak gönderilmistir.[/FONT][FONT=arial]
[/FONT]
[FONT=arial]BASIN VE HALKLA ILISKILER DAIRESI BASKANLIGI ; SÖZ KONUSU BÖLGEDE KONUT SATISIMIZ BULUNMAMAKTA OLUP, IDAREMIZ TARAFINDAN YAPTIRILAN PROJELERIN BIR BÖLÜMÜNDE, BELLI MIKTARDA KONUT ENGELLI VATANDASLARIMIZ IÇIN YAPILMAKTADIR.BU TÜR UYGULAMALARIN BASVURU DUYURULARINDA, ENGELLI VATANDASLAR IÇIN AYRILAN KONUT MIKTARI BELIRLENMEKTEDIR. BU KONUTLARIN KULLANIMI ENGELLI VATANDASLARIMIZIN KULLANIMINA UYGUN OLMAKLA BERABER, FIYATLARI DIGER KONUTLARIN FIYATLARIYLA AYNIDIR. ENGELLI VATANDASLARIMIZA YAPILAN KONUTLAR GENEL KURA DISI BIRAKILMAKTA, ENGELLILERE AYRILAN KONUT SAYISINDAN FAZLA BASVURU OLDUGU TAKDIRDE ENGELLILER ARASINDA KURA ÇEKILEREK HAK SAHIPLERI BELIRLENMEKTEDIR.AYRICA ; ENGELLI KIMLIK BELGESININ ARKA YÜZÜNDE ENGELLILIK ORANI BELIRTILIR. BU ORAN EN AZ %40 OLMALIDIR.YAS SARTI 25 YAS VE ÜZERI ARANMAKTADIR.BU BELGE VARSA ARKALI ÖNLÜ FOTOKOPISI, BU BELGE YOKSA TAM TESEKKÜLÜ DEVLET HASTANESINDEN EN AZ %40 ORANINDA BEDENSEL ENGELLI OLDUGUNU BELGELEYEN HASTANE HEYET RAPORU GEÇERLIDIR.KONUT SATISLARINI WEB SITEMIZIN SATISLAR SAYFASINDAN TAKIP EDEBILIRSINIZ. BILGI IÇIN 444 86 54 Ü ARAYABILIRSINIZ. BILGILERINIZE SUNULUR.[/FONT]

tavsiye etmem

s.a ben samsun bafra toki konutlarında oturuyorum engellilere herhangi bir kolaylık yok 1.emlak vergisi 2.yıllık iki adet sigorta 3. kapıcı ücreti 4.kışın kömür ücreti 5.halk bankası evin taksiti dar gelirliyseniz tavsiye etmem benim 7 bin 500 tl icra başlatıldı.normal memurla engelli dar gelirli fark yok tüm ödemelere tabiidir.

Üst Alt