Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Toplu taşıma kartına HES kodu zorunluluğu getirildi!?

Karaca~)

Yeni Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar engelliyim ama İETT ücretsiz kartım var bizlere yönelikmi acaba bu link sizede geldimiToplu ulasimda HES kodu zorunlulugu basliyor! HES kodu ile eslestirilmemis Istanbulkartlar 15 Ocak'tan itibaren toplu tasimada kullanilamayacak. Istanbulkart'inizla HES kodunuzu eslestirin; yolda, durakta kalmayin. HES kodu islemlerinizi https://bit.ly/kisiselistanbulkart linkinden yapabilirsiniz. Saglikli gunler dileriz. B001

HES kodu

Hes kotu acıklamaya ne yazdınız ücretsiz seyahat kartları için

ücretsiz istanbulkart içinde hes kodu eşleşmesi olacakmı ???

Arkadaşlar ücretsiz istanbul kartımı hes kodumla internet den eşleştirme yapmak istedim olmadı bilgisi olan varmı bizler içinde hes kodu eşleşmesi yapıacakmı ?

Kartınız eskiyse olmuyor bildiğim kadarıyla iptal ediliyor. Hiç kullanmadıysanız.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

lkart numaram çift sıfırla başlıyor ilk sıfırdan sonra numarayı yazamıyorum

kart numaram çift sıfırla başlıyor fakat ilk sıfırdan sonra sistem devamını yazdırmıyor

kartın arkasındaki numarayı kabul etmemişti bende de ön yüzündeki kısa kart noyu da kabul etmedi resmin altında uzun başlayan bir kart no var onu kabul ediyor sistem o şekilde kaydettim 04 ile başlayan 14 haneli numara

Bende 2 adet kart vardı geçersiz kart numarası dedi nedendir iptal mi edilmiş acaba

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

merhaba kişisel dışarı çıkarken metro için kartım var hes kodu girdim fakat engeli bulunan oğlumla dışarı çıktığımda refakatcı kartına hes kodu istenmekte ama iki karta aynı tc ile hes kodu mümkün değilmiş ne yapabilirim bilgisi olan var mı?

İstanbul Kart HES Kodu Eşleme

Selamun Aleyküm arkadaşlar malüm belediye otobüsü İstanbul kartlar içinde hes kodu zorunluluğu geldi. Bu konuyla alakalı babamın engelli kartı var ve annem yanında refakatçi olarak gidiyor bu kartta belirtilmiş. Babamın kartına HES kodunu eşledim ama annemin HES kodunu eşleyemiyorum Bu kart başkası için tanımlandı gibi bir uyarı geliyor.

Kısaca Engelli kartında sadece babamın HES kodu var annem nasıl seyahat edecek bu durumda ? Başka bir İstanbul kartımız yok.

Üst Alt