Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Toplum Ruh Sağlığı Merkezi'nden şikayetçiyim!?

Cangamze

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Merhaba, ben evde üç engelli ile yaşıyorum. Üçünü tek başına hastaneye göütürüp getiriyorum. Birgün bakırköy ruh ve sinir hastanesi orda toplum ruh sağlığı merkezi var oraya kayıt yaptırın hastalarınızı onlarda takip etsinler dediler.

Bende kayıt oldum sürekli beni arayıp hastaları getirmemi kayıt tutmaları gerektiğini kan almalatı gerektiği söyleniyor

Ben üç engelli ile ve onların hastane süreçleriyle ilgilenirken hiç bir faydaları olmadığı halde (örn vurulması gereken iğnelerin gelip yapılması vs) bana yük oluyorlar. Sabah akşam getirip götürevekmişim ben uğraşırken arayıp telefonda yarım saat bugün nasıldı vs arayacaklar.

Aramayın diyorum anlamıyorlar. Resmen telefon tacizi yaşıyorum.
Ne yapılabiliinir?

para yada başka bişi istiolarmı

Üçüde psikolojik engelli mi? Yük ile neyi kast ediyorsunuz? Tedaviyi takip etmek için sizin bilginize ihtiyaç oluyordur.

toplum ruh saglıgından uzak durun delikli kuruş etmezler ordaki doktorlar psikiyatriler seni kullanırlar onların hastaya ihtiyacı var seni beni düşünmezler ordaki doktor her hasta için exstra pirim alıyor para alıyor devletten gelip gidenden düşmeyin bu tuzaga normal hastaneye götürün ignesi varsa aile hekimligine gidebilirsiniz ignesini vurulur işiniz biter

Özgürkız Evet psikiyatrik tanıları da var. Biyolojik tanıları olduğu gibi. Yük derken: örn bir hastamın iğnesini takip ediyorum götürüp getiriyorum en yakın yere. Toplum ruh sağlığı merkezi de ikide bir arayıp iğnesini yaptın mı diye soruyor ve konuyu uzatıp muhabbete bağlayıp dmim telefonda vaktimi alıyor. Ben 3 engelinin ayrı ayrı tedavilerini yaparken koştururken birilernin boş boş telefonda beni tutması YÜKTÜR. gelip hastamın iğnesini yapmazlar acıp trlefon yaptın mı dşye sorarlar. Hastnede çıkan kan sonucunu sorarlar gelip kanını almazlar. Ben götürüp onlarada lazımmış diye bi de orda yaptırırım kan tahlilini, fiziksel engeli de olan hastalarımı bi de oraya götürmem YÜKTÜR.

Bilgiye ihtiyaç duymasınlar takip ediyorlarsa gelsinler bizzat takip etsinler.
Görüyorlar 3 hastanın ayrı ayrı hastane takipleriyle uğraştığımı.

İnsanlar KENDİLERİ için bile haStaNeye gidip sıra da durup doktorun istediği kan mr röntgen ultrason yaptırıp sonuçlarını beklemek istemiyorlar

Ben iyilik, insanlık, sorumluluk bilinciyle hareket ederken bunların boş muhabbeti benim canımı taktir edersiniz ki hayli yoruyor. Evet bana yükler.
Ve benim aynı hastanın aynı sonucu için ruh sağlılının prosedürünü yerine getirmem, gidip bir yerde hastama orda kan aldırmam evet bana olduğu kadar hastama da YÜK.

Evet ancak engelliyorum telefondan başka telefondan arıyorlar
Bunlardan nasıl kurtulurum?
Nereye şikayet edebilirim?

Yok para istemiyorlar
Zaten ne yapıyorlar ki para istesinler
Bunların açılması ve orda boş boş otururken maaş alması devletimize ve vergi ödeyen bizlere yük

Cangamze hanım , 3 tane engelli dediğiniz kişiler kimler ? Çocuklarınız veya anne babanız mı ? Allah yardımcınız olsun

Üst Alt