Merhaba, ben evde üç engelli ile yaşıyorum. Üçünü tek başına hastaneye göütürüp getiriyorum. Birgün bakırköy ruh ve sinir hastanesi orda toplum ruh sağlığı merkezi var oraya kayıt yaptırın hastalarınızı onlarda takip etsinler dediler.
Bende kayıt oldum sürekli beni arayıp hastaları getirmemi kayıt tutmaları gerektiğini kan almalatı gerektiği söyleniyor
Ben üç engelli ile ve onların hastane süreçleriyle ilgilenirken hiç bir faydaları olmadığı halde (örn vurulması gereken iğnelerin gelip yapılması vs) bana yük oluyorlar. Sabah akşam getirip götürevekmişim ben uğraşırken arayıp telefonda yarım saat bugün nasıldı vs arayacaklar.
Aramayın diyorum anlamıyorlar. Resmen telefon tacizi yaşıyorum.
Ne yapılabiliinir?
Bende kayıt oldum sürekli beni arayıp hastaları getirmemi kayıt tutmaları gerektiğini kan almalatı gerektiği söyleniyor
Ben üç engelli ile ve onların hastane süreçleriyle ilgilenirken hiç bir faydaları olmadığı halde (örn vurulması gereken iğnelerin gelip yapılması vs) bana yük oluyorlar. Sabah akşam getirip götürevekmişim ben uğraşırken arayıp telefonda yarım saat bugün nasıldı vs arayacaklar.
Aramayın diyorum anlamıyorlar. Resmen telefon tacizi yaşıyorum.
Ne yapılabiliinir?