Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Toplum Ruh Sağlığı Merkezleri hakkında deneyimlerinizi yazar mısınız?

Yagami

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
1
Ruh sağlığı merkezi hakkında bilgisi olan var mı?

Ben de merak ediyorum. Gidenler varsa, biraz anlatabilirler mi?

Ben İstanbul'dayım ve yaklaşık 3 senedir gidiyorum. Her gün giden (ama sadece psikoz) hastalar var. Bazılarının %70 ve üzeri durumu zğır ama hepsi masum, kendi halinde ve zararsız insanlar Burada ne yapılıyor ? diye sorarsanız; her gün grup terapisi var. "kareoke" şarkı açıp koro halinde söylüyorlar. El sanatları, incik ve boncuk dizme tarzında basit el becerisi isteyen faaliyetler yapılıyor. Öğleden sonra dönüşümlü olarak 2 tane psikiyatr geliyor. İlaçları bitene yazıyorlar. Düzenli periyotlarla sürekli gözlemliyorlar. Ayrıca psikolog ve sosyal hizmet uzmanı da var. Belli zamanlarda piknik,tiyatro vs tarzında sosyal aktiviteler de yapılıyor. Grup terapisi faydalı bir şey. kendini yalnız hisseden herkese tavsiye ederim..

Peki burada engelli raporu çıkartmak mümkün mü

Son düzenleme:
bir
:) Siz de sağolun.

Yagami
Yok. Öyle tek doktorla engelli raporu çıkartamazsın Ama normal ilaç raporunu verirler.

Önceki mesajımda yazdım. Grup terapisi vs. etkinliklerle yalnız olmadıklarını hissediyorlar.

Bu yer herhangi bir ücret talep ediyor mu.

Üst Alt