Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Topuk kırığı ve belde platin ile ÖTV'siz araba alabilir miyim?
Merhaba arkadaşlar benim şuan hali hazırda %46 engelli raporum var ortopedik aile hekimine gittim engeli ehliyeti almak için hastaneye sevk etti ortopediye doktora randevu aldım gidince bana sağlık kurulundan giriş yapcan dedi doğrumu?
Emre1818ortopediye randevu almıyorsunuz aile hekimi sevk ettiği gün ilinizdeki tam teşekküllü devlet hastanesine gidin ehliyet için muayene olacağınızı söyleyin belli bir ücret karşılığı sevk edildiğiniz bölüme muayene olacaksınız muayene sonucu sevk uygun görürse siz ilinizdeki sağlık il müdürlüğüne gidip komisyon için gün alacaksınız
Rapor tarihiz nedir birde Ortopedik engeliniz nedir çünkü her ortopedik engelli araç alamıyor raporunuz da ortopedik yazması önemli değil
10.02 ve 78 kodu aldım il sağlıktan şuan ne yapmam lazım ehliyeti değiştirip ötv için sağlık kuruluna mı başvuru mu yapmam gerek ve araç almaya yeterlimi bu kodlar?
Öncelikle yeni ehliyetiniz hayırlı olsun kazasız belasız kullanın inşaAllah.
komisyonda ki heyet kaç gün sonra çağırdılar sizi ben de komisyondan çağırılmayı bekliyorum
arkadaşlar ben ehliyeti engelliye çevirdim ancak ötv için heyete girdiğimde araç almak için rapor vermediler 10.02 kodu var ortapedik engelliyi m 2 ayak ve belde platin var ne yapmam lazım