Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Torba yasada engelileri ilgilendiren doğru dürüst hiç bir şey yok.

TONTİŞ

Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
2
Bu konuda bilgisi olan varmı arkadaşlar ulaşım elektrik ya da herhangi bir kolaylık yada engellileri ilgilendiren bir kolaylık varmı.

baskn dewlete aıt herseyde zaten ındırımm warr tedas dewletin degık ulasumda zaten sırketlerin

uLAŞIM İSTANBULDA BEDAVA Su Belediyenin uygulamasına göre %40 oranına kadar indirim var ama belediyeden belediyeye değişiyor elektrikte şirkete göre değişiyor bazı şirketler hiç yapmıyor bazıları %50 ye kadar indirim uyguluyır sonra GSM operatörlrinde indirimli tarife var sonra otobüs tren uçak ve deniz taşımacılığından bazı indirimlerin var ve bunların Torba yasayla hiç alakası yok daha öncede uygulanan şeyler

tamamda torba yasası dewlet cıkrtyo bunun bıreylerle alakası yok mesela elektrık tamamen sırketın ınsanıyetıne klmıss yaprsa ypr yapmazsa yapmaz bu yanı

Hani başbakan açıklama yapmıştı engellilere ulaşım bedava olacaktı su elektrikte indirim olacaktı yasa çıktktan sonra hepsi zaten bazı illerde var olan uygulamalardı ben sadece hoşuma gide uygulama bir ömss emss olayı var ya o oldu

Arkadaş su da indirim var da elektrikte hangi şirketler bu indirimi uyguluyorlar birde emss ne demek anlayamadım. Bana cevap yazarmısın . Ben de dün araştırdığım bir konu vardı ya engellilerin diş tedavisi özel yerlerde yapılıyormuş yalnız inpilan hariç. Birde herhangi bir devlet hastanesinin diş tedavi merkezlerinden sevk alıçakmışız parasını önce biz ödüyoruz daha sonra bu telefonunu yazdığım yerdeki memur dediki bize faturayı getireceksiniz biz ödeme yapıcaz size dedi Ankara da oturanlar için tel :298 30 00 bahçelievler sgk detaylı bilgi alabilirsiniz.

Özürlü Memur Seçme Sınavını Engelli Memur Seçme Sınavına Çevirdiler işe bu o dediğin elektrik indirimi şirketlere göre değişiyor araştırmak lazım diş kousuna gelince inan bilgim yk ben sgk dan halediyom o işi

Üst Alt