Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Torpille işe yerleşip memur olanlar!

besiktas2

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
1
Bugün bir kez daha kulaklarimla duydum normal kpss girip 63 puan alıp memur olan arkadaşı nasıl girdin dediğim de şu partiden şu kişi diye soyledi artık bu ülkede ne kadar sıradan bir iş olmuş torpille memur olmak yazıklar olsun isyan ediyorum artık

şerefsizliktir başka bir şey değil
normal kpss den 82 almışım atanamıyorum adalet bölümü mezunuyum.

87 puan alan kız arkadaşım var atanamıyor aynı bölüm

ama 60 70 puan ile memur oluyorlar ve yüzümüze baka baka adı torpil değil referans normal bir şey diyorlar, devlet terörist mi değil mi referans istiyor diyor

hayatımda duyduğum en saçma cevap
ALLAH aldıkları her maaş'da haram lokma geçiriyor ve biliyor ya, yüreğim bir nebze rahatlıyor
mahşer'de hesap zamanı hesabı çetin olanlar düşünsün, ama ALLAHA havale edin ve hakkınızı asla helal etmeyin

Hala anlamakta zorluk çekiyorum ve bu örneği 4.kez duyuyorum bu benim bildiklerim ya bilmediklerim.Anladığım şu veyada anlamak istemediğim nasıl yapılabiliyorlar hiç mi kontrol mekanizması yok

@Skolyoz23

Kardeş Biz engelli kişilerin raporları tekrar kontrol edilsin derken onlar böyle memur oluyorlar bu duyduklarım karşısında yemin ediyorum uyuyamıyorum bu halimizle muhtaç ken birileri rahat iş sahibi oluyor.

Kul hakkına dair bir Hadisi kudside "Benim huzuruma ne ile gelirseniz gelin affederim ancak kul hakkı ile gelmeyin" buyrulmuştur. Allah'a havale edin.

%99 müslüman bir ülkede yaşıyoruz ama yaşadıklarımıza bak. ALLAH yardımcımız olsun.

Ankara b.b engelli alimini iptal etmisti son durum nedir bilen varmi?

Üst Alt