Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Torrent Siteleri İçin Davetiye Göndebilecek Var mı?

Konular
67
Reaksiyonlar
44
Merhaba

Herhangi Bir Torrent sitesinden davatiye gonderebilecek arkadaşlardan yardım rica ediyorum.

Torrent siteleri Davetiye istiyor Gondermek isteyenler lütfen ö.m atsın

Zamanında üyelik almadığım tek bir torrent sitesi bile kalmamıştı neredeyse (fl,tl,tb,sct vs. vs.) Ama şunu söyleyebilirim içerik çoğunda aynı (genel tracker'lardan bahsediyorum). O yüzden üyelik almak için kasmaya gerek yok bence.

Üyelikli sitelerin avantajı daha dengeli seeder/leecher oranı sayesinde daha yüksek ve daha stabil hızlar (aynı zamanda ratio muhabbeti de etkili tabi bunda). Virüslü, trojanlı vs.'li dosyaların çok daha az olması. Çünkü üyelikli sitelerde, genelde kullanıcı sayısı açık sisteme sahip sitelerden çok daha az ve kontrol çok daha yüksek.

Diğer taraftan üyelikli sitelerin hemen hepsinde "ratio" diye tabir edilen bir upload / download oranı söz konusu. Siteden siteye değişmekle birlikte genelde bu oran 1/2. Yani atıyorum 1gb download yaptıysan, 500mb da upload yapmalısın ki bu oranı tutturabilesin. Bu oran 1/2 altında düşerse bir süre sonra muhtemelen ban yersin (tabi dediğim gibi siteden siteye değişiyor, bazı sitelerde ban yemiyorsun ama daha fazla torrent indirmene izin vermiyorlar)

Bunun iki çaresi var. Ya dosya indikten sonra seed'e bırakacaksın ya da fake upload yapacaksın. Fake upload olayı deyince millet hiç etik değil diyor ama zaten p2p zaten başlı başına etik değil;).

Sözün özü, payrıtbey akar;).

Teşekkür arkadaşlar bilgi için bu arada davatişye gondebilen varsa süper olur :)

Üst Alt