Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Toshiba nootbook bilgisayar alacaklar lütfen olabildiğince uzak durun

merter1

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
toshiba nootbook bilgisayar alacaklar lütfen olabildiğince uzak durun.ben böyle bir servis anlayışı böyle müşteri memnuniyetini hiçe sayan bir firma görmedim.insanları saf yerine koyup bitmemiş garanti üzerinden bitmiş gibi gösterip ücret talep eden firma birde aymazlık yapıp işi laf kalabalığınla parayı taksil etme cihetine gidiyor.yazıklar olsun ismi kadar büyük olamayan bir şerkete paranız nasip olamasın.lütfen okuyun

arkadaşım ben bilgisayardan az cok anlarım ama şunu da demek isterim servise giden hemen hemen her bilgisayardan ücret talep ederler.bilgisayar parcası yanmış olsa dahi sonunda kullancı hatası gibi bir cümle ile karşılaşırsınız. bu bir ikincisi servise girdiginde pc yi fahiş fiyatlara yapıp size teslim ederler aynı arızayı dışardan daha uygun fiyatlara yaptıra bilirsiniz.

evet servis olarak toshiba dediğin gibi her ürününe aynı prosedürü uyguluyor sadece notbook pc ye değil, fakat kalite açısından notbookta ve pc de toshibanın üstüne olmadığını düşünüyorum.

sizde dell alın o zaman. sıkıntı çıkarsa arayın servisi gelip evinizde gözünüzün önünde yapsınlar :)

Son düzenleme:
7 yıldır kullanıorum on numara netbook toshiba servise gelince senden kaynaklı sorun var elbet alcaklar

Üst Alt