Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Toshiba Notebook Bios Ayarlarına Giremiyorum

azizkanmaz

Aktif Üye
Konular
156
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar benim bir sorum olacak toshiba dizüstü bilgisayarımın bios ayarlarına giremiyorum sistemi win 8.1 sistem çok hızlı açıldığı için F2 tuşuna basıyorum ama açılmıyor eskiden F2 tuşuna bastığımda çok rahat biosa giriyordum yardım lütfen bugün format attım ve pc yeniden başlattım şu yazı çıkıyor BU BİTİNCEYE KADAR BİLGİSAYARINIZI AÇIK TUTUN GÜNCELLEME 13/20 YÜKLENİYOR 13 de kalmış durumda bende dedim yeniden format atayım ama öyle hızlı açılıyorki F2 tuşuna basmama fırsat vermiyor çokkkkkkkkk acil yardım pc sabahtan açık öyle duruyor biosa girip usb belleki enable yapmam lazım

yardım arkadaşlar sabahtan beri BU BİTİNCEYE KADAR BİLGİSAYARINIZI AÇIK TUTUN GÜNCELLEME 13/20 YÜKLENİYOR 13 de kalmış power tuşuna basıp kapatıyorum F2 basılı tutuyorum olmuyor

Format attım dedim. Formatı kurulum dvdsi ilemi yaptın ?

Merhaba,

Öncelikle bahsetmiş olduğunuz işlem bilgisayarınıza fortmatla beraber gelmeyen güncellemelerini Güvenlik vs. ile ilgili yükleyen bir toplu yama paketinin yüklendiği anlamına geliyor. bunu tamamlayabilmek için bilgisayarınızı açıp beklemekten başka çareniz yok. aksi halde bu işlemi atlayamazsınız. bilgisayarınızın işlemci, ram hızına göre işlem süresi değişkenlik gösterir. bu süre 10 dk.'da olabilir, 45 dk.'da hatta belki daha fazlada. sadece bu sebeple bilgisayarınıza format atmanız gerekmez. çünkü atmış olduğunuz formattan sonra bilgisayar otomatik olarak tekrardan microsoft'un sitesine bağlanacak ve yine aynı güncelleştirmeleri çekecek ve yine aynı işlemle karşı karşıya kalacaksınız. yani her güncelleştirme'den tedirgin olup format atmaya kalkarsanız sürekli elinizde format cd'si ile gezmeniz bir kenara o bilgisayarı aktif olarak kullanmanız mümkün değil...

açılışa gelince power tuşuna basarak daha önce hangi tuşla bios'u açıyorduysanız yine aynı işlemi yapabilirsiniz. açılmama olasılığı çok düşük tabi çok sert basarak laptopun tuş takımına hasar verdiyseniz bu ayrı, en nihayetinde masaüstü bilgisayarın klavyesi muamelesi yapılamaz bir laptopun klavyesine daha nazik olmak şart.

saygılar..

Bende win 8.1 kullanıyorum, güncelle pc açıldığı sırada olduğu zaman can sıkıcı beklemekten başka çare yok, ayarları değiştir güncellemeleri yüklerken sana sorsun veya modemi kapat güncelleme faslını atlasın.win 8.1 sistemi beni ilk pc aldığım acemilik zamanına götürdü, senelerdir xp kullanırsan böyle olur.Olsun yenilik şart.

Üst Alt