Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Toshiba satellite l500 format sorunu?

Konular
152
Reaksiyonlar
1
merhaba arkadaşlar.
toshıba satellıte l500 marka bir diz üstü bilgisayarım var. kendi kendini formatlayabiliyordu f8 tuşu ile. ancak virüs falan mı bişeyler oldu orjınal windows 7 home promium 32-bit dvd sinden (pc alırken vermişlerdi.) format atayım dedim çocuklar dvd yi bozmuş çalışır diye attım format yarıda kaldı. ne format atabildim? ne de f8 le kurtarabildim? şimdi arkadaş windows home basic attı ama ne wifi var ne blutooth u var çok eksiği var. acaba kendi orjınal formatını internetten bulabilirmiyim? yada ne yapayım ? yardımcı olacak arkadaşlara teşekkür ederim.

Sıfırddan win 10 kur işlemcisi hızı ne bendede toshiba diz üstü var geçen hafta sıfırdan formatladım biraz uğraştırsada bios ve boot menüye girmen gerek ayrıca elinde kurulum için windows dvd de sistem olmalı

Elimde kurulum dersi yok net ten falan inmez miki acaba?

In tel core 2 işlemci ama güzel makina format sıkıntısı nı aşabilirsem.

önce win 10 u indir sonra

1. ISOBurn programı kullanarak İSO dosyasını DVD ye yazdır.
2. Sıfırdan kurulum bilgisayar açıkken yeniden başlat tıkla ve F2 bios menü ye girer F12 boot menüye F2 ye basılı tut bios menüye girene kadar oradan açılırken pc DVD yi ilk okuyacağı driver olarak seç F10 ile ayarları kaydet ve çık
3. Pc yeniden başlarken DVD takılı olsun herhangi bir tuşa bas WİNDOWS kurulum cd si aktive olacaktır. Kuruluma başlar gerisi kolay sana verdiğim linkte ki sistem her şeyi kendi kuruyor.

Kurar tabi hepsini içeriyor. Zaten win 10 da driver kurulum sıkıntısı yok. Windows kurulurken driverlarda kuruluyor. Ben kendi toshiba diz üstü pc me daha geçen hafta temiz kurulum yaptım hiç sorun yaşamadım bluetooth wireles hepsi tamamdı sadece internet bağlantı için tıklamam yeterli oldu.

Bilmiyorum silmişler demek ki sen bana özelden mesaj at ben oradan yollarım tekrardan

Üst Alt