Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Total inkontinans için hangi oranda rapor verilir?

tarihc_79

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar benim tek rahatsızlığım var. Totol inkontinans bu hastalığa %50 oran veriyorlar. raporda başka hastalık belirtilmediği için kurul yüzde oranını düşürebilir mi? veya yüzde oranım kaç olur? cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Sakatlık oranı cetveli'ne göre Total üriner inkontinans için %50 oran veriliyor. Bu çok net. Eğer tanıya dair IVP ve Sistografi vb. gerekli belgelerden biri yapılmışsa, hiç bir sorun olmadan oran %50 olarak onanacaktır.

Otutanboğa arkadaşım yanıtın için teşekkür ederim. Bu alacağım raporda; H sınıfı ehliyet alabilir ibaresini yazdırabilirsem ÖTV indiriminden yararlanarak araç alabilir miyim?
cevabın için teşekkür ederim.

Sevgili arkadallar merhaba, ben 3 yasından bi kaza geçirdim ve suan 45 yasındayım o tarihten bu yana altıma işiyorum hastalığım totel inkontinas. Hastaneden engelli raporu alsam yüzde kaç rapor verirler. Yardımlarınızı rica ediyorum. Tesekkürler

Bende trafik ka,aşı sonrası üret da kopması oldu ve bende idrarımı tutamiyorum idrar torbası ve prezarvatif sonndayla yaşıyorum yarın heyete girecek bakalım yüzde kaç verecekler kolda ve leğen kemiğinde kırık bide sağ ayakta. Şu ir hasarı var inşallah guzel bir oran verirler çok geçmiş olsun çok zor bir durum gercekten

Üst Alt