Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Total inkontinans ve pelvis kırığı ile emekli olabilir miyim?

oldskool

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Efendim selamlar ben 43 yaşındayım ve 2011 senesinde yasadıgım bir kaza sebebiyle total inkontinans ve pelvis kırıgım var.bu zamana kadar bi şekilde iş vs yapmaya çalıştım ama artık yaşımında ilerlemesi sonucu bana çok zor olmakta nereye girsem bir sure sonra istifamı istiyolar.Engelli emeklilik icin basvurmayı dusunuyorum sizce boyle bir durumda alabilirmiyim acaba? yıl ve gün sayım tutmakta

şimdiden cok tesekkurler bilgi için

oldskool

Sakatlık oranı cetveli'ne göre %40 ve üzeri oranlı rapor alıp alamayacağınız önemli.Alırsanız, ne zaman emekli olabileceğiniz aşağıdaki detaylara bağlı.

Doğum tarihiniz gün/ay/yıl?
İlk sigortalı olduğunuz tarih gün/ay/yıl?
Primleriniz hangi tarihler arasında hangi statüde yattı? Toplam prim gün sayınız nedir?
Sakatlık oranı cetveli'ne göre hangi oranda raporunuz var?
Defterdarlıktan elde edilmiş vergi indirim hakkınız var mı?

2008_oncesi.PNG

merhaba dokuzuncu aydan beri ugrastıgım ve izmirde 1 tane urodinami bulamadım ve sonunda ankaraya ankara şehir hastanesinde bulabildim ve bugun raporlarımı heyete verdim.

su ana kadar uroloji yuzde 25 veriyorum dedi en yuksek dedi ama ben bi turlu anlayamadım yani sadece total enkontinans yuzde 40 olur yazıyo her yerde ama yuz 25 nedir sizce acaba?

cevap için şimdiden tesekkurler

gunlerim dolmus halde gun ve yılım tamam. daha raporumu lmadım sadece tek doktorun dedigini yazdım size efendim oranları anlayamadım bi turlu cunku

Üst Alt