Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Total Kalça Protezi için Ankara'da önerebileceğiniz hastane ve doktor var mı?

poem

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar ben ibn i sina veya başkent üniversitesi hastahanesini düşünüyorum bana rehberlik ederseniz sevinirim tecrübeleriniz benim için çok önemli

total kalça protez olanlar veya olacaklar

arkadaşlar bu konu hakkında bilgi sahibi olan tecrübeli olan arkadaşlar var ise en iyi doktor ve hastahane konusunda bilgi vermesi mümkün mü?

arkadaşlar son zamanlarda total kalça protez ameliyat olan arkadaş var mı? Rehberliğinize ihtiyacım var.....

arkadaşlar kalça protezi konusunda ankarada önereceğiniz bir doktora ve hastahaneye ihtiyacım var yardımızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

Poem İbni- sina hastanesini önerebilirim ortopedisi mükemmeldir.

ayşe_naz'a katılıyorum.İbn-i Sina uygun bir tıp fakültesi.ayrıca ufuk üniversitesi rıdvan ege tıp. fakültesi de olabilir.

slm bende 7ay önce protez ameliyatı oldum çok memnunum fakat bende romotoit artrit var yani romatizmanın bir çeşidi ondan dolayı ağrıllarım oluyor yoksa çok rahat bende mersin tarsus ilçesinde ömer sayar hastanesinde oldum çok iyi bir doktor

Ankara çankaya hastanesi ve Dr karı ortopedide çok iyi

Üst Alt