Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Total kolektomi sonrası kalın bağırsak tamamen alındı. Rapor yüzdesi ne olur?

prman

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar merhabalar;
9 yıl ülseratif koly mücadelem sonrası ankara atatürk eğitim ve aratstırma hastanesinde laparoskopik total kolektomi ameliyatı olarak kalın bağırsak tamamen alındı...bu süreçte sormak istedğim 1. rapor alırsam oran ne olur?
2.eğer bu ameliyatı geçiren arkadaşlar varsa kendi deneyimlerinden faydalanmak adına paylaşım yapabileceğimiz bir mesajlaşma ortamı saglayabilr miyiz?
herkese teşekkür eder sağlıklı günler dilerim...

kalın bağırsak tamamen alındı. Rapor yüzdesi ne olur?

arkadaşlar merhabalar;
9 yıl ülseratif koly mücadelem sonrası ankara atatürk eğitim ve aratstırma hastanesinde laparoskopik total kolektomi ameliyatı olarak kalın bağırsak tamamen alındı...bu süreçte sormak istedğim 1. rapor alırsam oran ne olur?
2.eğer bu ameliyatı geçiren arkadaşlar varsa kendi deneyimlerinden faydalanmak adına paylaşım yapabileceğimiz bir mesajlaşma ortamı saglayabilr miyiz?
herkese teşekkür eder sağlıklı günler dilerim...

Merhaba, mesajınızı yazalı çok zaman olmuş ve ne yazık ki geri dönüş yapan olmamış.

Acaba geçen süre zarfında neler yaptınız? Hala desteğe ihtiyacınız var mı?

Sorularınız varsa bana buradan ya da özelden mesaj atabilirsiniz.

Esen kalın,

Erdoğan :)
prman;

Üst Alt