Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Total kolostomi ameliyatı oldum. FAP hastasıyım. Hangi oranda rapor verilir?

Adem5858

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Slm arkadaşlar.

Ben Total Koloktomi J poş ameliyatı oldum. K.bagirsagim komple alındı.
FAP hastasıyım.
2016 yılında APC gen mutasyonu sorunum ortaya çıktı. Kalıtsal bi sorun bedenim sürekli doku tümörü oluşturuyor. 2 kere kalınbağırsak dan 2 kere de desmoid tümör den ameliyat oldum.

3 ay önce Antalya Eğtim araştırma hastanesinde kurula girdim ve bana sindirim hast. Sadece %25 oran verdiler. Ben de buna itiraz ettim.
Antalya Atatürk Devlet Hastanesinde kurula girmek için basvurdum. Doktorları gezdim.
Genel Cerrah 25+20 yazdı.
Gastroloji ise %50 yazdı.
Daha sonra Kronik Rektit ortaya çıktı.

Şimdi doktorların verdiği oranlar kurulda değişir mi ? Yüzde kaç alırım. Bilgisi olan varsa. Lütfen cevap yazsın.

Bende Aynı ameliyatı oldum genel cerrah 50 onkoloji 20 üroloji 40+10 verdi toplamda 96 oran verildi üroloji ameliyat sırasında sinirler zarar görmüş diye geçmiş olsun

Bana Genel Cerrah 25 total Koloktomi den. 20 de j poş dan yazdı. Genel Cerrah lar oran konusunda çok cimriler. Birde bende APC gen mutasyonu var. Şuan karnımda 1 rektum un sağ ve solunda 2 tane doku tümörü var 1cm den küçük belki tekrar ameliyat olcam belli değil. Gastroloji direk %50 yazdı. Sence oranlar kurulda degisirmi kardesim.

Kurulda degişebiliyor polikılinik de genelcerrahin verdiği 20 oran kurulda 50 yapıldı benim umarım atlatırsın

Amin. Teşekkürler. İnşaallah benim oranlar değişmez ya.

Dostlar,Bende Denizli Devlet Hastanesinde kurula gircem hakem hastane olarak. Denizli devlette kurula giren arkadaşlar varsa. Bilgi verirler mi ? Doktorlar direk oran mı yazıyor? Yoksa kurul mu oran yazıyor en son ? Bilgi veriniz

Dostlar Denizli Devlet Hastanesinde kurula gircem hakem hastane olarak. Denizli Devlette kurula giren arkadaş varsa bana bilgi verir mi acaba ?

pharma22 geçmiş olsun
Bozyaka ve yeşilyurt öneririm
Tepecikten daha iyi.

Üst Alt